De Energieke Makelaar wijst u op het Zomer Avond Open Huis op 1 juni. (Foto: PR).
De Energieke Makelaar wijst u op het Zomer Avond Open Huis op 1 juni. (Foto: PR).

1 Juni Zomer Avond Open Huis

wonen

DELFT- De Energieke Makelaar met vestigingen in Delft en Rijswijk organiseert een extra open huis. En deze keer niet zo maar een, maar een Zomer Avond Open Huis op donderdag 1 juni a.s. van 19:00 tot 21:00 uur. 

De makelaars van Van Daal verwachten veel van deze open huizen avond. Een open huis is heel informeel en laagdrempelig. “Verkopers doen tijdens een open huis zelf de rondleidingen”. Omdat wij een full service makelaar zijn doen wij normaal gesproken uiteraard zelf de bezichtigingen en nemen alles uit handen. Tijdens het open huis werken wij samen met onze opdrachtgevers en staan hen zo nodig bij als het te druk wordt of als er vragen zijn. Als er iemand ter plekke een bod wil doen komen we ook direct langs, maar meestal gebeurt dit op kantoor of per e-mail”.
Volgens de makelaars wijzen statistieken uit, dat huizen die deelnemen sneller worden verkocht. “Door het laagdrempelige karakter zie je soms dat huizen, waar normaal gesproken minder bekijks is, tijdens een open huis ineens opvallend goed worden bezocht en zelfs worden verkocht!” Ze verwachten zeker een paar van deelnemende huizen te verkopen voor, tijdens en na het open huis. Op de website van de makelaar kun je snel de open huizen vinden. Je ziet daar ook het aanbod van de open huizen die via het kantoor van de energieke makelaar in Rijswijk worden opengesteld deze avond.

Open huizen website
Van Daal Makelaardij is inmiddels een begrip als het gaat over de woningmarkt in Delft. De makelaar heeft al jaren een aparte open huizen website om overzichtelijk de open huizen thuis te kunnen bekijken en een route uit te stippelen. Er zijn meer dan 25 deelnemende woningen op 1 juni a.s. Voor het gemak kun je op de website Openhuisindelft.nl ook een bezichtigingsverslag downloaden. Wel gemakkelijk om later nog eens alle bezochte huizen de revue te laten passeren en de sterke en zwakkere punten van een huis op een rijtje te zetten.

Aankoopservice
Juist in de huidige markt kan een aankoopmakelaar interessant zijn. Voor het zoeken maar ook voor het behartigen van het belang van de koper. Tijdens het open huis kan het zijn dat je de geschikte woning hebt gevonden en direct over wil gaan tot het doen van een bod. Dan kan een aankoopmakelaar uitkomst bieden. Voor algemene informatie en het toelichten van de mogelijkheden als aankoopmakelaar staat Van Daal u graag te woord.

Contact
De Energieke makelaar heeft een enthousiast team dat zes dagen per week voor u klaar staat. Zowel in Delft aan de Voldersgracht als in Oud Rijswijk in de Herenstraat.
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33/Herenstraat 75A
2611 EV Delft/2282 BR Rijswijk
015-2127300/070-2042288
www.vandaalmakelaardij.nl/www.vandaalleenders.nl