Bart Hendriks (rechts) en Björnd Arendsen van Björnd Makelaardij
Bart Hendriks (rechts) en Björnd Arendsen van Björnd Makelaardij Foto: Vincent Basler

Makelaar bezoekt u op Open Huizen Dag

Algemeen

DELFT- Zaterdag 26 maart vindt de NVM Open Huizen Dag wederom plaats volgens een nieuw concept. In plaats van het bezoeken van de deelnemende woningen, kunt u gewoon thuis blijven en op aanvraag de NVM-makelaar in Delft en omstreken aan huis ontvangen.

Voor deze open dag nieuwe stijl, die vorig jaar vanwege de Corona maatregelen sowieso op deze manier plaatsvond, is gekozen omdat heel Nederland zit met woonvragen in deze overspannen tijden. Persoonlijke en deskundige informatie is zeker gewenst. Tevens is de NVM er toch vanwege Covid nog geen voorstander van dat mensen massaal woningen gaan bezoeken. 

Via de aanvraagtool op openhuizendag.nl kunt u een makelaar thuis uitnodigen voor advies over het huidige woningaanbod en uw mogelijkheden, de echte waarde van uw huidige woning en of het interessant is uw huidige woning te verbouwen/verduurzamen. Uiteraard is het ook mogelijk de NVM-makelaar op een andere dag uit te nodigen. Ook online afspreken behoort tot de mogelijkheden.   

Björnd Makelaardij
Björnd Makelaardij zal van de partij zijn op 26 maart. NVM Register Makelaar en Taxateur Bart Hendriks: “Uiteraard doet ons kantoor hier aan mee. Dit is de tweede keer dat de NVM gekozen heeft voor dit nieuwe concept. De vorige keer is zowel door ons kantoor als door de consument positief ontvangen en hebben wij diverse gesprekken gevoerd bij de mensen thuis op een tijdstip dat het hen goed uitkwam. De afspraken waren divers. Van zeer oriënterend om alleen even de waarde te weten, tot de serieuzere gesprekken die hebben geleid tot een opdracht. Het prettige van deze opzet is dat je een advies kunt geven inzake het verkoopproces en de vraagprijs, en je kunt uitleggen wat in deze krappe markt de voordelen van aankoopbegeleiding kunnen zijn. Ik zie dan ook weer uit naar de tweede editie van deze opzet. Uiteraard kan er ook op ieder ander moment een afspraak met ons gemaakt worden, er hoeft niet tot 26 maart gewacht te worden! Een afspraak maken kan, vanzelfsprekend, naast de reguliere kantoortijden ook in de avond of het weekend. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies”.  

Roepman Makelaardij
Ook Roepman Makelaardij zal haar steentje bijdragen aan de Open Huizen Dag. “Wij doen uiteraard ook mee”, aldus NVM-makelaar en taxateur Ronald Roepman. “Wij komen graag langs om bij de mensen van gedachten te wisselen over de aan- of verkoop van hun woning. Het betreft een vrijblijvend gesprek, dat laagdrempelig is en verplicht tot niets. Ik zal er zelf dan zijn. Omdat ik los van makelaar ook taxateur ben, kan er goed ingeschat worden wat de woning op zou kunnen leveren in de huidige markt. Er zijn ook veel mensen die wel hun huis willen verkopen en naar bijvoorbeeld een appartement toe willen, maar niet weten hoe zij dit aan moeten pakken. Dit zijn juist mooie momenten om onder een kop koffie thuis bij de mensen te bespreken!”  

Contact

Björnd Makelaardij
015-2135139
www.bjornd.nl

Roepman Makelaardij
015-2134134
www.roepman.nl