BEZORGING

Wanneer kan ik Delft op Zondag verwachten?
Vanaf zaterdag worden de kranten door onze bezorgers verspreid. Met hen maken wij de afspraak dat de kranten vóór zondag 11.00 uur bezorgd dienen te zijn.

De krant is niet bezorgd. Wat nu?
Delft op Zondag doet zijn uiterste best alle kranten op tijd te bezorgen. Heeft u geen krant ontvangen? Dat kan een keer voorkomen. Laat het ons weten via het kopje ‘bezorging’ op onze website en wij gaan proberen dit in de toekomst te voorkomen. Voor nu hebben wij de krant digitaal voor u beschikbaar op onze homepagina. 

Kan ik de krant digitaal lezen?
Jazeker! Op deze website kunt u de krant digitaal lezen. Ook kunt u kranten van voorgaande weken lezen. Ga hiervoor naar ons archief, bereikbaar via onze homepagina.

Wordt de krant nabezorgd?
Wij streven ernaar om de krant tijdig bij u te bezorgen. Het is heel vervelend als dit niet is gebeurd. De krant wordt niet nabezorgd, maar u kunt altijd de krant digitaal lezen of afhalen op één van de afhaallocaties.

Kan ik de krant zelf ophalen?
Dat kan op ons kantoor aan de Energieweg 3 in Delft (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur) of op een van onze afhaalpunten.

Ik woon buiten de regio maar wil graag de krant ontvangen. Is dit mogelijk?
Dat kan zeker! Woont u buiten de regio, maar wilt u wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Delft en omstreken? Neem dan een abonnement op de krant Delft op Zondag.
De kosten voor een halfjaar abonnement bedragen 117 euro exclusief BTW. De factuur hiervoor krijgt u opgestuurd.

Ik wil graag bezorger worden. Hoe meld ik mij aan?
Meld je bij RODI Media zh aan voor een krantenwijk bij jou in de buurt! Bij de kranten worden ook regelmatig folders meebezorgd. Vul het sollicitatieformulier in op delftopzondag.nl/bezorgerd en wij nemen z.s.m. contact met jou op. Heb je vragen? Mail dan naar verspreiding@rodimedia-zh.nl.

 

IN DE KRANT

Hoe kan ik tips aan de redactie doorgeven?
Onze redactie staat altijd open voor nieuwtjes. Tip onze redactie via redactie@delftopzondag.nl.

Kan ik mijn tips ook telefonisch doorgeven?
Dat kan, maar onze redacteuren zijn niet altijd aanwezig op kantoor wegens werkzaamheden buiten de deur. Mailen naar redactie@delftopzondag.nl is daarom beter.

Ik heb een tip gemaild, maar krijg geen reactie. Waarom niet?
Onze redactie ontvangt dagelijks vele berichten en verzoeken tot plaatsing van nieuwsberichten. Hoewel onze redacteuren elk bericht persoonlijk bekijken, is het helaas niet mogelijk om op elk bericht te reageren. Bij interesse in het door u doorgegeven onderwerp neemt onze redactie vanzelf contact met u op.

Ik wil graag adverteren in Delft op Zondag. Hoe gaat dit in zijn werk?
Neem vrijblijvend contact op met onze media adviseurs en zij regelen alles wat nodig is.
Bel 015 214 39 12 (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur) of mail naar advertentie@delftopzondag.nl.