Jan-Paul van Daal en assistent-makelaar Heidi Roest
Jan-Paul van Daal en assistent-makelaar Heidi Roest

Wat is uw huis inmiddels waard?

Algemeen

DELFT- Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in Delft en omstreken. Het heeft dagelijks een enthousiast team van makelaars klaar staan, ieder met zijn of haar eigen specialisme op het gebied van verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en bedrijfshuisvesting. Het verkocht ondanks de krapte in de markt ook in 2021 weer veel huizen.

Naast de hoge huizenprijzen ziet makelaar Jan-Paul van Daal een opvallende toename in het aantal zoekopdrachten. “Waar de mensen eerst de neiging hadden om zelf een huis te zoeken, zien zij in de huidige markt de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar die op zoek gaat, maar vooral ook meegaat naar de bezichtigingen en zorgt dat je überhaupt kunt gaan kijken”.   

Woning Waarde Weken
Een leuke, vrijblijvende actie om de waarde van je huis te achterhalen is de Woning Waarde Weken. Jan-Paul: “Desgewenst wordt ook advies gegeven over de te hanteren vraagprijs als je nu je huis te koop zou zetten. Tevens stellen wij je op de hoogte van de te verwachten verkooptijd en het beste moment om een huis te koop te zetten, en geven we inzicht in de situatie op de woningmarkt en de verwachtingen voor de toekomst. Maak een afspraak via 015-2127300 of www.vandaalmakelaardij.nl“.  

Bij deze historisch lage hypotheekrente wil je wellicht oversluiten en daarmee eventueel besparen op je maandlasten. “Wij doen momenteel veel taxaties met dit doel”, aldus Jan-Paul. “Soms kan er ook korting worden verkregen bij je huidige bank op de hypotheekrente, die je nu maandelijks betaalt zonder over te sluiten. Hiervoor heb je uiteindelijk een officieel taxatierapport nodig, dat we graag voor je opstellen”.

!