Het team van Van Daal Makelaardij alias De Energieke Makelaar
Het team van Van Daal Makelaardij alias De Energieke Makelaar

Van Daal organiseert open huizen dag

wonen

DELFT- Van Daal Makelaardij, ook bekend als de Energieke Makelaar, is met haar moderne kantoren in het centrum van Delft en Rijswijk inmiddels een begrip in Delft en omstreken. Van Daal start het nieuwe jaar direct met een mooi initiatief. De makelaar organiseert namelijk op zaterdag 21 januari een open huizen dag. Van 12 tot 15 uur kan er bij meer dan dertig woningen uit het aanbod van Van Daal zonder afspraak worden bezichtigd.

Jan-Paul van Daal: “Met ons ruime woningaanbod zijn wij in staat zo’n actie te organiseren en bieden wij op 21 januari aanstaande de kans om bij meerdere woningen zonder afspraak eens te gaan kijken. Wij hebben goede ervaringen met een open huizen dag en wilden het nieuwe jaar direct goed beginnen. Het is daarom dat wij niet hebben gewacht op de landelijke NVM open huizen dag, die altijd pas in het voorjaar wordt georganiseerd”. Op de website vandaalmakelaardij.nl kunt u snel en eenvoudig zien welke woningen kunnen worden bezichtigd tijdens het open huis.

Nieuwbouw De Hooghe Delft
Tijdens het open huis kan er ook informatie worden verkregen met betrekking tot de nog beschikbare appartementen in nieuwbouwproject De Hooghe Delft. Van 12 tot 15 uur is er de mogelijkheid om vrijblijvend langs te gaan bij Van Daal Makelaardij aan de Voldersgracht 33 in Delft om meer informatie te krijgen over de ultramoderne appartementen in het hoogste gebouw in Nieuw Delft. Op de projectwebsite www.dehooghedelft.nl kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn.

NVM-cijfers rooskleuriger
De woningmarkt is het afgelopen jaar in een rustiger vaarwater gekomen. Het woningaanbod groeide en biedt woningkopers inmiddels meer keuze en kansen tegen licht gedaalde prijzen. Dit blijkt ook uit de NVM-woningmarktcijfers over het vierde kwartaal van 2022.

Daling verkoopprijs
In Delft is ten opzichte van het vierde kwartaal 2021 het aantal transacties (203 woningen) met 2% gedaald. In vergelijking met het voorgaande kwartaal zijn er echter 7,6% meer woningen verkocht. De gemiddelde verkoopprijs bedraagt in het vierde kwartaal 2022 387.271,-. Ten opzichte van een jaar geleden is dit een prijsdaling van 4,8% en ten opzichte van het voorgaande kwartaal een prijsdaling van 1,4%. De gemiddelde verkooptijd bedraagt in het vierde kwartaal 2022 36 dagen, versus 27 dagen een jaar geleden. Het percentage boven de vraagprijs verkochte woningen in het vierde kwartaal 2022 is 46%.