Het enthousiaste team van Van Daal Makelaardij
Het enthousiaste team van Van Daal Makelaardij

Wat is je huis inmiddels waard?

DELFT- Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in Delft en omstreken. Het team van Van Daal verkocht ondanks de krapte in de markt ook in de eerste helft van 2022 veel huizen en appartementen. De woningmarkt is inmiddels minder oververhit door onder andere de hogere hypotheekrente. “Dat zien we nog niet terug in de huizenprijzen, maar wel in het aantal serieuze gegadigden voor een huis”, aldus Jan-Paul van Daal.

“Dat betekent dat er meer aanbod komt. Huizeneigenaren die bijvoorbeeld een nieuwbouwhuis hebben gekocht, zetten nu in meerdere gevallen toch maar hun eigen huis alvast te koop en blijven niet langer wachten. Mogelijk komen er daardoor meer kansen voor zoekers!” 

Kantoren in Delft en Rijswijk
In de Herenstraat in Rijswijk is sinds mei Van Daal Leenders Makelaars geopend. Een makelaarskantoor op een prachtige locatie in het centrum van Rijswijk, vergelijkbaar met de centrale plek in Delft. Het is een samenwerking van makelaars Jan-Paul van Daal en Max Leenders. Van Daal: “We hebben daar een nieuw kantoor neergezet. Met onze energieke aanpak zijn we nu al met meerdere zoekers erin geslaagd hun droomhuis te vinden.

Zoekopdrachten
Waar mensen eerst de neiging hadden om zelf een huis te zoeken, zagen ze de laatste jaren steeds meer de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar die op zoek gaat, maar vooral ook meegaat naar de bezichtigingen. En die zorgt dat ze überhaupt kunnen gaan kijken. Van Daal Makelaardij heeft dagelijks een enthousiast team van makelaars klaar staan. “Iedere makelaar heeft zijn eigen specialisme binnen het team. Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en ook bedrijfshuisvesting”.

Waarde van je huis
Ben je benieuwd naar de waarde van je huis op dit moment? Doe dan de verkooptest: een leuke, vrijblijvende actie om de waarde van je huis en de kansen op een succesvolle verkoop aan de weet te komen. “Neem contact op met ons kantoor voor een afspraak”, zegt Jan-Paul. “Naast inzicht in de waarde van je huis wordt ook advies gegeven over de te hanteren vraagprijs als je nu je huis te koop zou zetten. Ook stellen wij je op de hoogte van de te verwachten verkooptijd en het beste moment om een huis te koop te zetten. En als wij je huis bekijken maken we ook een to do-lijst om je huis helemaal verkoop klaar te maken”.  

Nieuwbouwproject
Van Daal Makelaardij is ook nieuwbouwmakelaar. Een aantal van de verkochte projecten is momenteel bijna gereed voor oplevering. Een nieuw project waarvan de verkoop in voorbereiding is, is de Hooghe Delft in Nieuw Delft. Er is een website waar je je kunt registreren als geïnteresseerde. Kijk op de site van Van Daal Makelaardij of op www.dehooghedelft.nl en registreer je zodat je de start van de verkoop niet mist!

Contact
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl    

Rianne Dekker
Meer berichten
 
CustomHtml_1