Het enthousiaste team van Van Daal staat voor jullie klaar
Het enthousiaste team van Van Daal staat voor jullie klaar

Huis kopen? Neem je eigen aankoopmakelaar mee

Algemeen

DELFT- Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in Delft en omstreken. Het full service makelaarskantoor is in de stad, maar ook in de regio actief. Of het nu om een starters appartement gaat of een luxe grachtenpand of villa.

Het team van Van Daal Makelaardij verkocht ondanks de krapte op de markt veel huizen de laatste maanden. “De woningmarkt is inmiddels oververhit en dat zien we terug in de huizenprijzen die we realiseren”, aldus Jan-Paul van Daal, “Tegelijkertijd zien we een opvallende toename in het aantal zoekopdrachten”. Met zoekopdrachten geef je aan wat jouw belangrijkste woonwensen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven waar je wilt wonen, in welke prijsklasse je zoekt en wat voor type woning jij aantrekkelijk vindt. Het grote voordeel van een zoekopdracht is, dat je niet zelf actief op zoek hoeft naar het nieuwste woningaanbod, maar dat je de woningen die aan jouw criteria voldoen gewoon via e-mail of app ontvangt. Jan-Paul vervolgt: “Waar de mensen eerst de neiging hadden om zelf een huis te zoeken, zien zij in de huidige markt de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar. Deze gaat op zoek naar een geschikte woning, maar gaat vooral ook mee naar bezichtigingen en zorgt dat je überhaupt kunt gaan kijken”.

Wat doet een (NVM-) aankoopmakelaar allemaal precies?
Hij ontzorgt je tijdens het hele aankoopproces. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. Zo krijg je te maken met een onderzoeksplicht, de juridische rompslomp, het energielabel, een bouwkundige keuring en bij appartementen met een VVE. Deze ervaren deskundige dient hierbij volledig jouw belang als het gaat om de reële waarde van het huis, kennis van de lokale woningmarkt, zicht op nieuwe woningen die op de markt komen, attenderen op verborgen gebreken en noodzakelijke reparaties, een netwerk om zaken snel te regelen, en ontzorgen van aktes, juridische documenten en onderhoudsplannen. De aankoopmakelaar haalt de emotie weg en zorgt dat je je hoofd koel houdt.

Meerdere specialiteiten
Van Daal Makelaardij is één van de grotere en bekendere kantoren in de regio en heeft dagelijks een team van makelaars voor u klaar staan. “Iedere makelaar heeft zijn specialisme binnen ons team. Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en ook bedrijfshuisvesting zijn specialismen waarmee we u van dienst kunnen zijn. Heeft u een leuk huis gezien? Neem dan direct contact op voor aankoop advies. Wij hebben een vast tarief en werken op basis van no cure no pay”, benadrukt Jan-Paul.

Doe de Verkooptest!  
Wat is de Verkooptest op de website precies? “Eén van de verkoopmakelaars van ons kantoor analyseert aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend uw verkoopkansen. “U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs”, legt Van Daal uit. “Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt, en van het beste moment om uw huis te koop te zetten. Tevens geven we inzicht in “concurrerende” woningen op de markt”.  

Contact
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl