De Energieke Makelaar zoekt en vindt je nieuwe huis
<p>Het team van Van Daal Makelaardij staat zes dagen per week voor u klaar. </p>

Het team van Van Daal Makelaardij staat zes dagen per week voor u klaar.

(Foto: )

De Energieke Makelaar zoekt en vindt je nieuwe huis

DELFT – Van Daal Makelaardij is een begrip in Delft en omstreken.

Het makelaarskantoor van NVM Makelaar Jan-Paul van Daal is niet alleen actief in Delft maar ook in onder andere de regio Haaglanden en Midden Delfland. Van startersappartement tot luxe grachtenpand of villa. “De woningmarkt is optimaal voor verkopers en dat zien we dagelijks terug in de verkoopcijfers”, zegt de Delftse makelaar. “Wij zien op dit moment een opvallende toename in het aantal zoekopdrachten. Een nieuw huis is moeilijk om te vinden en kennelijk ziet men in de huidige markt weer de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar die ook actief op zoek gaat naar nieuw woningaanbod. Een grote meerwaarde van een aankoopmakelaar is, naast de kennis van de markt, de advisering bij het uitbrengen van een goed, maar realistisch bod. Ook advies bij het maken van de juiste voorbehouden blijkt in deze markt heel waardevol.”

Aankoopspecialist
Van Daal Makelaardij heeft sinds enige tijd één medewerker speciaal aangesteld als aanspreekpunt voor de zoekers. Anita Jol is dagelijks op kantoor aanwezig en kan vragen snel beantwoorden. De binnendienst van Van Daal Makelaardij maakt de kijkafspraak.
Soms is de agenda bij de verkopende makelaar al snel gevuld en is het moeilijk om nog een afspraak te kunnen maken voor een populair huis, maar door snel te handelen en direct te bellen lukt het Anita eigenlijk altijd om een bezichtiging voor haar zoekers te kunnen afspreken. “Onze aankoopmakelaars gaan vervolgens met de zoekers mee en komen op voor de belangen van de koper. Wij hanteren een vast tarief en werken ook in de huidige markt op basis van no cure no pay.”

Heb je een leuk huis gezien? Zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag kun je terecht bij het kantoor van Van Daal Makelaardij voor het kopen van een huis.

Doe de Verkooptest!
Wat is de Verkooptest op de website precies? “Dat gaat over advies bij verkoopplannen.
Eén van de verkoopmakelaars van ons kantoor analyseert aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend je verkoopkansen. Je krijgt inzicht in de waarde van je huis en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs”, legt Van Daal uit. “Ook vertellen wij je wat het beste moment is om je huis te koop te zetten en krijg je nuttige tips om het huis klaar te maken voor de verkoop.”

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
(015) 212 73 00
www.vandaalmakelaardij.nl

Meer berichten