Afbeelding
Foto: Het team van Van Daal Makelaardij staat voor u klaar

Aankoopmakelaar heeft toegevoegde waarde

Algemeen

DELFT- Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in Delft en omstreken. Het full service makelaarskantoor van de energieke NVM Makelaar Jan-Paul van Daal is in Delft, maar ook in de regio actief. Of het nu om een starters appartement of luxe grachtenpand of villa gaat.  

Het team van Van Daal Makelaardij verkocht veel huizen in het eerste halfjaar van 2021. “De woningmarkt is inmiddels oververhit en dat zien we terug in de huizenprijzen die we realiseren”, zegt Jan-Paul van Daal.
“We zien tegelijkertijd een opvallende toename in het aantal zoekopdrachten. Waar de mensen de neiging hadden om zelf een huis te zoeken, zien zij in de huidige markt de toegevoegde waarde van een aankoopmakelaar, die op zoek gaat naar een geschikte woning, maar vooral ook meegaat naar de bezichtigingen. En die ervoor zorgt dat je überhaupt kunt gaan kijken.

Meerdere specialiteiten
Van Daal Makelaardij is één van de grotere en bekende kantoren in de regio en heeft dagelijks een team van makelaars voor u klaar staan. “Iedere makelaar heeft zijn specialisme binnen ons team. Verkoop, aankoop, taxaties, nieuwbouw en ook bedrijfshuisvesting zijn specialismen waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Heeft u een leuk huis gezien? Neem dan direct contact op met onze aankoopspecialist. Wij hebben een vast tarief en werken op basis van no cure no pay”, benadrukt Jan-Paul.

Doe de Verkooptest!
Wat is de Verkooptest op de website precies? Eén van de verkoopmakelaars van ons kantoor analyseert aan de hand van alle gegevens geheel vrijblijvend uw verkoopkansen. “U krijgt inzicht in de waarde van uw woning en wordt geadviseerd over de te hanteren vraagprijs”, legt Van Daal uit. “Ook stellen wij u op de hoogte van de verkooptijd die verwacht wordt, het beste moment om uw huis te koop te zetten en geven inzicht in “concurrerende” woningen op de markt.”

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
tel. 015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl