De roeiers van Van Daal Makelaardij. Van links naar rechts: Sander Kerkhof, Roelant Feldbrugge, Bas Szabo, Heidi Roest en Jan-Paul van Daal.
De roeiers van Van Daal Makelaardij. Van links naar rechts: Sander Kerkhof, Roelant Feldbrugge, Bas Szabo, Heidi Roest en Jan-Paul van Daal.

Energieke makelaars van Van Daal roeien met de riemen die ze hebben

DELFT- Het team van Van Daal Makelaardij is klaar voor de langste onafgebroken roeimarathon ter wereld, de zogenaamde OC&C Ringvaart Regatta. Met de slogan “De Energieke Makelaar” gaat Van Daal ervoor. Menig sportclub of evenement in Delft wordt dan ook door de energieke makelaar gesteund en gesponsord. Hieruit blijkt de maatschappelijke betrokkenheid en het enthousiasme van het Delftse kantoor voor energieke Delftse sporters. Al eerder schreven wij dat de makelaar een sponsorovereenkomst gesloten had met de studenten van de Delftse Studenten Roeivereniging Laga, die de OC&C Ringvaart Regatta organiseren.

Zware kilometers
De wedstrijd over een lengte van honderd kilometer begint in Leiden, waarna De Kaag wordt overgestoken om op de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder te komen. Na een “rondje” Ringvaart via Schiphol, wordt De Kaag opnieuw aangedaan op weg naar Leiden en Leidschendam, om uiteindelijk na een zware honderd kilometer te finishen in Delft.

Like de vroege vogels
Het team van Van Daal start woensdag 25 mei al heel vroeg in de ochtend. Door de Facebook- en Instagram pagina’s van Van Daal te liken kunt u als belangstellende het team vanaf 6.00 uur live volgen.

Een must
Deze wedstrijd is ontstaan in 1976 vanwege het honderdjarig bestaan van Laga. Om dit groots te vieren daagden de studenten van Laga de Leidse studentenroeivereniging Njord uit voor een race over honderd kilometer. De wedstrijd is inmiddels uitgegroeid tot een begrip voor heel roeiend Nederland. Hij is toegankelijk voor ervaren en onervaren roeiers. Vele roeiers en niet-roeiers zien deze wedstrijd als de uitdaging die ze eens in hun leven aangegaan moeten zijn. Er starten dit jaar 151 teams.

Trainen op de Schie
Roelant Feldbrugge, kandidaat makelaar bij Van Daal Makelaardij, heeft in Delft gestudeerd en bij de d.s.r.v. Laga geroeid. Hij heeft de makelaars van Van Daal enthousiast gemaakt om als bedrijfsteam mee te doen aan deze marathonwedstrijd. Als u langs de Schie fietst, is er een grote kans dat u de energieke makelaars op het water bezig ziet.  

Van Daal Sprintbokaal
De sprintbokaal wordt verroeid over de laatste vijfhonderd meter van de OC&C Ringvaart regatta. Dit jaar is de sprintbokaal omgedoopt tot de “Van Daal Sprintbokaal”. Na bijna honderd kilometer geroeid te hebben zullen alle ploegen hun laatste energie gebruiken om in een hoog tempo de finishlijn over te komen. De vermoeidheid zal de roeiers niet tegenhouden. De winnaar krijgt na afloop de sprintbokaal persoonlijk overhandigd van de Energieke Makelaar.  

Over Van Daal
Van Daal Makelaardij is een begrip in Delft en omstreken. Het kantoor heeft ook een vestiging in Rijswijk. Het ongeveer twaalfkoppige team heeft een grote affiniteit met activiteiten in Delft.

Contact en 
openingstijden:
Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl
Open: ma. t/m vrij. 8.45 - 17.15 u.
      za. 10.00 - 15.00 u.

Meer berichten
 
CustomHtml_1