Van Daal Makelaardij: De Energieke Makelaar

  advertenties

Editie: Week 38, Jaargang 21 |

Het team van Van Daal Makelaardij op de fiets in de Delftse binnenstad.

DELFT -  Goede berichten uit de woningmarkt. De woningmarkt verbetert, het aantal verkopen is het laatste kwartaal met 20 procent gestegen ten opzichte van dezelfde periode in 2012. De Energieke Makelaar heeft niet stil gezeten deze zomer!
Jan Paul Van Daal en zijn team staan er bekend om dat zij een actief makelaarskantoor zijn. “We lopen al sinds de opening van ons kantoor in 2005 een stapje harder”, zegt hij. “Dat maakt dat wij onze aanpak tijdens de verslechterende woningmarkt niet drastisch hoefden aan te passen. Het grootste deel van ons bestaan hebben wij tot nu toe in een tijd van economische crisis moeten opereren en wij wisten ondanks die tegenwind te groeien.”
Opzienbarend was dat tot nu toe in 2013 in de maand juli de meeste verkopen werden gerealiseerd. “In die maand zijn verschrikkelijk veel woningen verkocht”, zegt hij. “Dat is wel opvallend, want het is een zomermaand en dan is het meestal rustiger.”
De stemming op de woningmarkt is dus beter. Veel mensen denken dat de bodem wel is bereikt. Maar of de bodem is bereikt, Jan Paul van Daal als specialist en kenner van de Delftse woningmarkt zegt het eerlijk, dat is moeilijk om te zeggen. Met de energieke manier van werken die dit kantoor eigen is, wil het enthousiaste team in elk geval ook van 2013 een succesvol jaar maken. “Wij zijn nu volop bezig met de voorbereidingen voor het NVM Open Huis dat op zaterdag 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur zal plaatsvinden”, zegt Van Daal. “Interesse in het kopen van een nieuwe woning? Dit NVM Open Huis biedt u extra veel kansen.”
Ook als u uw huis wilt verkopen is het NVM Open Huis interessant. U kunt nog meedoen aan het Open Huis via Van Daal Makelaardij. Als u een afspraak maakt, komt de energieke makelaar graag bij u langs om u er alles over te vertellen. “Wij hebben zelfs een aparte website OpenHuisInDelft.nl met alle deelnemende woningen. Download de Open Huis vragenlijst (pdf) op deze site om de details van de bekeken woningen te onthouden.”
Leuk huis gezien? Schakel dan de energieke makelaar in als uw NVM Aankoopmakelaar. “Wij brengen u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt juist nu biedt en informeren u over de beste onderhandelingsstrategie om de beste prijs voor een huis te betalen. Wij besparen u behalve geld, ook tijd en zorgen.”
Van Daal Makelaardij is behalve een energieke makelaar ook een zeer betrokken makelaar. Het makelaarskantoor voelt zich betrokken bij de stad en dat uit zich onder andere door sponsoring van diverse sportverenigingen. Van Daal Makelaardij is onlangs hoofdsponsor geworden van hockeyclub Ring Pass Delft. Afgelopen weekend werden de contracten getekend.
Bedrijf:                  Van Daal Makelaardij
Adres:                    Voldersgracht 33
                               2611 EV Delft
Telefoon:               (015) 2127300
Internet:                 www.vandaalmakelaardij.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1