Afbeelding

V&W Makelaars profiteert van nieuwe zichtlocatie

Algemeen

Editie: Week 13, Jaargang 23 |

Het team van V&W Makelaars.

DELFT  - De verhuizing van V&W Makelaars naar de Coenderstraat is een succes. In het prachtig gerenoveerde bedrijfspand, genomineerd voor de Le Comteprijs 2014, zien de medewerkers van het makelaarskantoor de Spoorzone en de omliggende buurt meer en meer opbloeien en hun clientèle groeien.

De veranderingen in de Spoorzone zorgen ervoor, dat de Spoorsingel/Coenderstraat de rol van belangrijkste verbindingsweg op termijn overneemt van de Phoenixstraat/Westvest. Het openbaar vervoer blijft wel via deze laatstgenoemde route rijden, maar het autoverkeer wordt straks zoveel mogelijk langs de westkant van de Spoorzone geloodst. De verhuizing van het Oosteinde naar de Coenderstraat heeft V&W Makelaars een zichtlocatie van jewelste opgeleverd. Arjen Cardinaal, werkzaam als makelaar/taxateur bij V&W Makelaars, wijst op de schitterende renovatie van de Coenderstraat 31: “Ons bedrijfspand ziet eruit om door een ringetje te halen. Dit is ook opgemerkt door Delfia Batavorum,dat het herstel van de winkelpui beloond heeft met een nominatie voor de Le Comteprijs 2014. Het opknappen van dit pand was natuurlijk nodig om hier zo goed mogelijk onze werkzaamheden te kunnen verrichten.”

De omwonenden van de Spoorzone  hebben veel moeten verduren, maar de kentering begint te komen. De treinen rijden inmiddels ondergronds, het nieuwe station is in gebruik genomen en het viaduct verdwijnt stukje bij beetje uit het straatbeeld. “Dat wij ons hier hebben gevestigd in een fraai gerestaureerd pand, geeft een signaal af naar de omgeving: wij zien de toekomst op deze locatie helemaal zitten.”

Effect
De bouw van de nieuwe woningen in de Spoorzone heeft ook effect op de omliggende straten en wijken, verwacht Cardinaal. “Eigenaars van panden rond de Spoorzone doen er mijns inziens goed aan om hun gebouwen op te knappen. Bij het verdwijnen van het viaduct komen de fraaie gevels van panden aan de Spoorsingel en Coenderstraat weer tevoorschijn. Dat verbetert de uitstraling van de wijk en dat zorgt vervolgens weer voor een waardestijging van het onroerend goed ter plaatse.” Aangezien de gemeente Delft de ontwikkeling van de Spoorzone in eigen hand houdt, valt hier voor makelaars nog weinig eer te behalen. “Maar ik kijk liever naar het totaalplaatje. De nieuwbouw in de Spoorzone zorgt voor een upgrading van de hele stad. De complete woningmarkt profiteert ervan”, stelt Cardinaal. Hij hoopt wel dat er niet te veel wordt gebouwd in de Spoorzone: “Er moet ook ruimte zijn, niet alle leegten moeten worden opgevuld.”

Dienstverlening
Voor de ramen van V&W Makelaars is het woningaanbod overzichtelijk gepresenteerd. Gezien het grote aantal passanten van en naar het station en het nabijgelegen centrum is dit een belangrijk onderdeel van de dienstverlening, die V&W Makelaars biedt aan huizenkopers en –verkopers. Het team van V&W Makelaars bestaat naast Cardinaal uit makelaar Roeland Eckenhausen, specialist op het gebied van hypotheken en echtscheidingen Martijn Sprengers en receptioniste/administratief medewerkster Astrid van Dam. Als fullservice makelaarskantoor kan V&W Makelaars derhalve ook adviseren en ondersteunen bij het afsluiten van een hypotheek en begeleiding bieden bij de afwikkeling van echtscheidingen.

V&W Makelaars
Coenderstraat 31, Delft
T. 015 – 2142909
E. delft@vwmakelaars.nl
W. delft.vwmakelaars.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12