Op weg naar een geslaagd Oud & Nieuw met V&W Makelaars!

  advertenties

Editie: Week 44, Jaargang 22 |

DELFT – Wat een verschil! In een jaar tijd vond er een ware transformatie plaats in het pand aan de Coenderstraat; het verschil tussen november 2013 november 2014 is wel het bewijs. De ene foto is gemaakt vóór en de andere is gemaakt ná het betrekken van dit pand door V&W Makelaars. Hiermee heeft dit makelaarskantoor alvast een geslaagde voorzet gegeven voor het komende Oud & Nieuw.
Eind vorig jaar heeft V&W Makelaars, voorheen gevestigd aan het Oosteinde, de overstap gemaakt naar een nieuw onderkomen. Een bewust gekozen locatie met het oog op de toekomst. De Spoorzone is, zoals iedereen wel weet, volop in ontwikkeling. Volgens de laatste prognoses worden het nieuwe station en de treinsporen in juni 2015 in gebruik genomen. Het aangrenzende stadskantoor is klaar in 2016. Dit gaat dus een echte A-locatie worden, een van de redenen dat V&W Makelaars voor de Coenderstraat heeft gekozen. “Dicht bij het station, op een prachtige locatie aan de rand van de binnenstad”, legt Arjen Cardinaal RMT NVM Makelaar/taxateur oz uit. “De vele passanten betekenen uiteraard ook een heleboel loop langs onze presentaties. Ons aanbod voor de ramen trekt nu al veel belangstelling. Dat zal bij het gereedkomen van de Spoorzone zo mogelijk nog meer worden.”
V&W Makelaars is een fullservice makelaarskantoor. Dat betekent dat hier ook hypotheken geregeld kunnen worden en zelfs begeleiding plaats kan vinden bij echtscheiding. In Delft wordt V&W Makelaars door de klanten als hoogste gewaardeerd van alle makelaarskantoren. Het waarderingscijfer voor verkoopbemiddeling is een 8,8 en op het gebied van aankoop is dat zelfs een 9,3. “We hebben een prachtige start gehad op deze nieuwe locatie”, vertelt Cardinaal. “Het eerste half jaar in ons nieuwe ‘huis’ is prima verlopen. We zijn dan ook heel tevreden met deze stap.”
‘We’, dat zijn behalve Arjen Cardinaal ook makelaar Roeland Eckenhausen en Martijn Sprengers, specialist op het gebied van hypotheken en echtscheidingen. Receptioniste Astrid van Dam, die ook de administratie voor haar rekening neemt, maakt het team compleet. “Op deze locatie heeft gedurende veertig jaar een tandtechnieker gezeten, die gedurende die veertig jaar niet veel in het pand heeft geïnvesteerd. We hebben dan ook geprobeerd er weer een fraaie aanwinst voor de wijk van te maken”, vertelt Cardinaal. “Onze komst heeft een beetje aanstekelijk gewerkt; de buren hebben na onze renovatie besloten het pand ook helemaal op te knappen. Op die manier krijg je echt een heel mooi opgeknapt stukje Coenderstraat, helemaal passend bij de nieuwe Spoorzone.”
Op weg naar een geslaagd Oud & Nieuw met V&W Makelaars in de Coenderstraat.

Bedrijf: V&W Makelaars
Adres:  Coenderstraat 31
Telefoon: (015) 214 29 09
Email:  delft.vwmakelaars.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1