Afbeelding

Van Daal Makelaardij opnieuw Aankoopmakelaar van het Jaar in Haaglanden

wonen

Editie: Week 4, Jaargang 23 |

Makelaar Jan-Paul van Daal en collega’s nemen in Sociëteit De Witte in Den Haag met blijdschap de oorkonde in ontvangst, behorende bij de titel NVM Aankoopmakelaar van het Jaar in de regio Haaglanden.

DELFT – Het succesverhaal van Van Daal Makelaardij lijkt geen einde te kennen. Opnieuw mag het kantoor van Jan-Paul van Daal zich een jaar lang dé Aankoopmakelaar van de regio Haaglanden noemen. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de NVM Afdeling Haaglanden in Sociëteit De Witte in Den Haag is de winnaar bekend gemaakt.
Al enige jaren is de NVM Afdeling Haaglanden zeer actief om de NVM Aankoopmakelaar nog meer op de kaart te zetten. Ook dit jaar heeft deze afdeling dus tijdens haar Nieuwjaarsreceptie veel aandacht gegeven aan dit onderdeel van het makelaarsvak. “Alle kantoren in Haaglanden moesten er voor zorgen dat, indien zij een woning hadden verkocht aan een koper met een eigen NVM makelaar, zij dit op de juiste wijze moesten administreren. Zodat er een winnaar gekozen kon worden”, aldus Jan-Paul van Daal.
De Afdeling Haaglanden feliciteert Van Daal Makelaardij met de overwinning voor de tweede maal op rij. Het bestuur van de Afdeling Haaglanden heeft de hoop uitgesproken, dat er steeds meer mensen het nut inzien van het inschakelen van een eigen NVM Aankoopmakelaar. Zo kan op de Nieuwjaarsreceptie van 2016 weer deze bijzondere prijs worden uitgereikt.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12