Filmhuis Lumen is 18 februari het toneel van een verkoopevent van Van Daal Makelaardij
Filmhuis Lumen is 18 februari het toneel van een verkoopevent van Van Daal Makelaardij Foto: WAX

Verkoopevent nieuwbouw in Filmhuis Lumen

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij is met haar vestiging in het centrum van Delft een begrip in de stad. Het kantoor heeft een royaal aanbod van bestaande woningen, nieuwbouw, bedrijfsmatig onroerend goed en is behalve als verkoopmakelaar ook actief als aankoopmakelaar.

Verkoopevent nieuwbouw
Het verkoopteam van Van Daal Makelaardij verkoopt momenteel de appartementen in het fraaie, nog te realiseren gebouw De Hooghe Delft in Nieuw Delft. Er zijn al meerdere appartementen verkocht en onder optie, maar er zijn ook nog bouwnummers beschikbaar. U kunt dit zien op de website van het project dehooghedelft.nl
Voor geïnteresseerden is er op zaterdag 18 februari a.s. een speciaal verkoopevent georganiseerd in het filmhuis Lumen aan het Doelenplein 5. U bent tussen 10.30 uur en 13.00 uur van harte welkom in de foyer voor een kopje koffie of thee. Het makelaarsteam staat klaar om u alles te vertellen over de luxe en energiezuinige appartementen in De Hooghe Delft.  

Luxe wonen op hoogte
De Hooghe Delft is een bijzonder gebouw met 27 luxe koopappartementen, kantoorruimte en filmhuis Lumen op de begane grond. De vrijstaande toren en hoogste gebouw van Nieuw Delft is ontworpen door de internationaal toonaangevende architect Ronald Janssen, die ook op het event aanwezig zal zijn, evenals de aannemer en projectontwikkelaar. Er zijn drie verschillende typen appartementen: type Comfort, Prestige en Penthouse. Elke woning is ontworpen rondom de buitenruimte en heeft daarom een prachtig uitzicht. Vanaf de noordkant bijvoorbeeld, kijkt u uit over de historische binnenstad, op de westkant heeft u uitzicht op zee en vanaf de oostkant over de stad en de kolk. Als u kiest voor een woning met balkon op het zuiden kunt u heerlijk van de zon genieten. Elke hoek heeft iets speciaals. En dankzij deze hoek kunt u vaak van meerdere uitzichten tegelijk genieten!

Woning Waarde Weken
Om een goed beeld te krijgen van de waarde van je eigen huis kun je deze maand gebruik maken van de waardebepaling die Van Daal Makelaardij kosteloos aanbiedt tijdens de Woning Waarde Weken.
Als je verkoopplannen hebt, bepalen we aan de hand van gerealiseerde prijzen in de buurt de realistische marktwaarde, maar ook als je nog geen plannen hebt om te gaan verkopen geven de makelaars van Van Daal informatie omtrent de huidige waarde.
Jan-Paul van Daal: “Er zijn de afgelopen week meerdere aanvragen binnengekomen van mensen die graag vrijblijvend hun woningwaarde willen weten. We plannen dan op korte termijn een afspraak bij de mensen thuis en met de opgegeven waarde kunnen huiseigenaren hun overwaarde berekenen en bedenken wat ze daarmee kunnen gaan doen. “Is het zinvol om te gaan verbouwen” is een veel gestelde vraag en ook “Wat wordt het huis meer waard met bijvoorbeeld een uitbouw of een nieuwe keuken?” Ook overwegen sommige eigenaren om toch een ander huis of appartement te gaan kopen. Naar aanleiding van de woningwaarde plannen we dan vaak een afspraak in met de hypotheek adviseur voor een vrijblijvend hypotheek advies.”

Contact
Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33, Delft
www.vandaalmakelaardij.nl
Tel 015-2127300