Er is nog een aantal appartementen beschikbaar in De Hooghe Delft
Er is nog een aantal appartementen beschikbaar in De Hooghe Delft Foto: WAX

Bijna 70% appartementen Hooghe Delft verkocht

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij heeft altijd een interessant en royaal aanbod van bestaande woningen, nieuwbouw, bedrijfsmatig onroerend goed en is behalve als energieke verkoopmakelaar ook actief als aankoopmakelaar. Goed om makelaar Jan-Paul van Daal te spreken over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt en het nieuwbouwproject De Hooghe Delft. 

”De prijzen van koopwoningen laten een lichte daling zien”, geeft Van Daal aan. “Echter, in vergelijking met de gestegen hypotheekrente zijn de prijzen nog altijd hoog en is een huis kopen helaas nog steeds niet voor éénieder weggelegd. Desondanks merkten wij de afgelopen maanden ook op kantoor toenemende serieuze belangstelling voor veel huizen, maar zien wel dat de looptijd toeneemt en er in het algemeen iets minder gegadigden zijn. Met uitzondering van betaalbaardere eengezinswoningen tussen de 3 en 4 ton. Daarop is nog steeds sprake van een run! Overspannen toestanden zien we nog in die categorie.”
De prijs van huizen steeg sinds medio 2013 vrijwel continu. Op het hoogtepunt, in de zomer van 2022, waren de prijzen ongeveer dubbel zo hoog als in 2013. Sindsdien was er sprake van een lichte daling.
“Je ziet dat wij in de huidige markt als aankoopmakelaar ook echt meerwaarde hebben en kopers goed kunnen adviseren om een goede aankoop te doen”, aldus de makelaar.

Nieuwbouwappartementen in De Hooghe Delft.
Het verkoopteam van Van Daal Makelaardij verkoopt momenteel de appartementen in het fraaie, nog te realiseren gebouw De Hooghe Delft in Nieuw Delft. De Hooghe Delft wordt een vrijstaande toren van 41 meter hoog, het hoogste gebouw in de voormalige Spoorzone. Het is ontworpen door de internationaal toonaangevende architect Ronald Janssen. De robuuste vormen, grote ramen met veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen maken het tot een indrukwekkend gebouw. Elke woning is ontworpen met een fijne buitenruimte en heeft daardoor en door de ligging een prachtig uitzicht.
“Voor de start van de bouw moeten wij 70% van de appartementen verkocht hebben en dat is inmiddels bijna gelukt, aldus Jan-Paul. “Er is nog een aantal appartementen beschikbaar in diverse prijssegmenten. U kunt dit zien op de website van het project dehooghedelft.nl”

Penthouse
Op de top van de fraaie Hooghe Delft zijn twee riante penthouses, waarvan er nog 1 beschikbaar is. Het is een fraai, luxe appartement met een ruim, zonnig terras. Je kunt hier genieten van een weids uitzicht en een zee aan binnenruimte.

Duurzaamheid
De Hooghe Delft voldoet uiteraard aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw is optimaal geïsoleerd en een WKO-installatie verwarmt en koelt het gebouw. Het gebouw is ‘klimaatbestendig’ en zorgt dat regenwater langer wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt afgegeven aan het riool. Ook zijn er zonnepanelen en het hele gebouw is aardgasvrij.

Wilt u meer weten over de appartementen? Onze nieuwbouwadviseurs maken graag tijd om geïnteresseerden te informeren tijdens een vrijblijvend gesprek op kantoor. Ook voor alle andere vragen op het gebied van wonen kunt u zes dagen per week terecht bij het kantoor van: Van Daal Makelaardij, Voldersgracht 33 Delft, www.vandaalmakelaardij.nl, tel 015-2127300.