Kom woningen bekijken bij het open huis van Het Delftse Goed

  wonen

Editie: Week 36, Jaargang 22 |

DELFT – In het project Het Delftse Goed wordt op donderdag 11 september a.s. van 16.30 uur tot 19.00 uur open huis gehouden. Belangstellenden worden verwelkomd in de woning op huisnummer 48.

In Het Delftse Goed is nog een aantal driekamer appartementen en vierkamer maisonnettes te koop. De driekamer appartementen zijn gesitueerd op de tweede verdieping, met balkon aan de achterzijde en de maisonnettes op de begane grond met eigen entree.
De woningen worden casco opgeleverd als kluswoning en dienen zelf te worden afgewerkt. Er is geen toilet, badkamer of keuken. De maisonnettes zijn helemaal zelf in te delen, bepaal zelf waar je wilt eten, koken, zitten en slapen.
In het gebouw bevindt zich een afgesloten parkeergarage met een eigen parkeerplaats en een afgesloten fietsenberging.
De appartementen kosten vanaf 175.000 euro VON en de maisonnettes kosten vanaf 195.000 euro VON.
Het nieuwbouwcomplex is gelegen aan de rand van Delft en Den Hoorn. Begin 2015 zijn de nieuwbouwwoningen Ridderrijk gerealiseerd en is dit gedeelte van de Harnaschpolder gerealiseerd en wordt er een moderne nieuwe volwaardige woonwijk geboden waar Het Delfts Goed deel van uit maakt.
Kom voor meer informatie over deze zeer aantrekkelijke kluswoningen naar het open huis op 11 september a.s. of neem contact op met Van Silfhout & Hogetoorn Makelaars, via (015) 212 52 88.

Ouders opgelet:
Wanneer je kind een huis koopt, kun je als ouder alleen dit jaar nog gebruik maken
van een fiscaal aantrekkelijke, extra hoge schenkingsregeling van maximaal 100.000 euro.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1