Afbeelding

Start-verkoop van La Douce Delft en volgende fase van Klavertje Delft

wonen

Editie: Week 6, Jaargang 23 |

Een impressie van de nieuw te bouwen woningen in Harnaschpolder Delft.

DELFT – Twee projecten van Weboma gaan volgende week in de verkoop. De start-verkoop is op zaterdag 14 februari a.s. tussen 11.00 en 14.00 uur. Het betreft de woningbouwprojecten Klavertje Delft en La Douce Delft.

De verkoop van Fase 2 van Klavertje Delft gaat van start. Daarnaast zijn er nog tien woningen in het project Klavertje 6 te koop. “Deze bouwprojecten zijn vergelijkbaar met het succesvolle project Zonnekastelen uit 2010”, vertelt Walter Vermeulen van Weboma. “Het gaat om een heel ander concept wonen, namelijk met een zonnige voortuin op het zuiden, een mooie vlonder aan het water aan de achterzijde.”
In de verkoop gaan verder tien woningen in het project Klavertje 7. Deze woningen worden gerealiseerd conform het bewezen concept 'Je eigen huis bouw je zelf' van Weboma. Hierin stel je je eigen huis volgens een stappenplan samen op basis van een basiswoning.
La Douce Delft is een woningbouwproject dat bestaat uit zeventien grandmaisons. Uniek ontworpen woningen van drie types. Deze zijn de types Coco met 140 vierkante meter woonoppervlakte met een vanafprijs van 389.900 euro V.O.N. Het type Bruel met 185 vierkante meter woonoppervlakte en een vanafprijs van 499.900 euro V.O.N. En als laatste het type Belmondo met 190 vierkante meter woonoppervlakte en een vanafprijs van 529.900 euro V.O.N. Dit zijn allemaal brede woningen, met een bijzonder gedetailleerd ontwerp, met diepe achtertuinen op het zuidoosten.

 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12