Afbeelding

De Erven en De Meent, deelgebieden van Maaslandse Dam in Maasland

wonen

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

De kopers gaan een prachtige toekomst tegemoet in De Erven en De Meent aan de Maaslandse Dam in Maasland.

MAASLAND – Maaslandse Dam in Maasland bestaat uit de deelgebieden De Erven en De Meent. De Gemeente Midden-Delfland biedt vanaf zaterdag 20 juni tien vrije kavels te koop aan in De Erven. Op 20 juni a.s. is de jaarlijkse Midden-Delfland Dag. U bent tussen 11.00 en 13.00 uur welkom op de toekomstige projectlocatie, die te bereiken is via het Gaagpad, ter hoogte van de kruising met de Commandeurskade.
De verkoop van de kavels is in handen van Noordam Makelaardij. Bent u geïnteresseerd in een kavel? Neem dan contact op via (0174) 52 88 28.
In het geval van deelgebied De Meent, gaat het om een plan van twintig woningen gelegen om een waterpartij. Deze huizen, verdeeld over vier blokken, worden gekenmerkt door een verrassende indeling en een prachtige landelijke architectuur. De bewoners van een dergelijk huis genieten in een grote tuin optimaal van het buitenleven. Deze huizen, die zijn ontwikkeld door Weboma, worden ook door Weboma verkocht, in samenwerking met Santen & Gasille ERA Makelaars. Weboma is bereikbaar via (0174) 22 56 78. Santen & Gasille ERA Makelaars is te bereiken via (0174) 29 77 41.
Kom tijdens de Midden-Delfland Dag naar de locatie en laat u informeren over De Erven en over De Meent. U kunt op deze dag op verschillende manieren een indruk krijgen van de plannen.
Op de locatie is zeer beperkte parkeergelegenheid, u wordt verzocht hier rekening mee te houden.
 

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12