Afbeelding

De grandmaisons van La Douce Delft

wonen

Editie: Week 30, Jaargang 23 |

DELFT – De eerste grandmaisons van dit project van Weboma zijn verkocht en er zijn meerdere onder optie. Het is een geweldig vooruitzicht. De Gemeente is al heel ver met het nabijgelegen park. De locatie aan de Laan van Bentvelsen begint dus een goede uitstraling te krijgen. Over de toekomstige aanblik van de omliggende velden komt ook steeds meer duidelijkheid. Tegenover La Douce Delft zijn inmiddels de eerste vrijstaande woningen in aanbouw, namelijk op de kavels Ecozone van de Gemeente Delft.

De twee-onder-één-kap woningen Delft à la Carte naast La Douce Delft aan dezelfde laan zijn in verkoop en Ridderrijk aan de achterzijde tegenover het water is inmiddels in aanbouw. Volop bedrijvigheid!
De reactie van een koper: “De plaatjes deden ons in eerste instantie denken dat dit voor ons te hoog gegrepen zou zijn. Maar het bleek dat het type Coco al beschikbaar is vanaf 389.900 euro VON. En die is dan ook nog op verschillende manieren uit te breiden. We zijn blij met het eindresultaat en hopen snel nieuwe buren te hebben, zodat de bouw kan gaan beginnen.”
Het valt Weboma op, dat met name mensen van buiten Delft geïnteresseerd zijn. Terwijl dit echt stadsvilla's zijn, die voor de Delftenaar een goede volgende stap kunnen zijn. Het wordt één van de meest hoogwaardige en bijzondere stukjes van Delft volgens Weboma. Met de fraaie grandmaisons van La Douce Delft aan een bijzonder laantje met een karrenspoor als weg en vrijstaande woningen tegenover je.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12