Huis te koop: Marlotlaan 6, Delft

  wonen

Editie: Week 40, Jaargang 22 |

DELFT – Roy Ottevanger en Marleen Bosch zijn in 2003 samen gaan wonen in deze eengezinswoning in een kleinschalige en kindvriendelijke wijk. Na twee jaar zijn ze getrouwd. Vier jaar geleden is hun dochtertje Jools geboren. Zij kan in de wijk heerlijk buiten spelen en heeft samen met haar ouders ook een grote tuin tot haar beschikking.
Ze hebben destijds voor dit huis gekozen, omdat het dicht bij Den Hoorn staat. Daar heeft Marleen tien jaar gewoond en haar ouders wonen er nog steeds. Dat is ook de plaats waar ze naartoe willen verhuizen. “Het is wel prettig om dicht bij mijn familie te blijven wonen”, zegt ze. “Ook met het oog op ons kind is dat handig. We hebben dan ook besloten naar een woning in de wijk Lookertuyn te gaan verhuizen, waar ik op zolder ook de mogelijkheid heb om een atelier in te richten.”
De beslissing om hier te gaan wonen, had te maken met de ligging van deze woning. Een hoekwoning in een kindvriendelijke buurt. Ook leuke, opvallende details van de woning spraken Roy en Marleen erg aan. “De raampartijen in de zijgevel bijvoorbeeld”, noemt Roy. “Vooral boven bieden die een heel leuk uitzicht. Het maakt de zijgevel ook wat minder saai aan de buitenkant.”
Een ander groot voordeel is, dat je hier heel rustig woont en toch binnen een kwartier in het bruisende centrum van de stad kunt zijn. Ook kun je hier makkelijk en vrij parkeren. Aan het huis zelf is veel verbouwd. Zo is er een heel nieuwe keuken gekomen, er is een nieuwe badkamer geplaatst en de mogelijkheid bestaat om aan de achterzijde uit te bouwen. “Dat is zowel beneden, op de eerste verdieping als op zolder mogelijk”, geeft Roy aan.
Het huis heeft een tuingerichte woonkamer van 5.40 bij 5.18 meter. Het zijraam zorgt voor extra veel toetreding van daglicht. Aan de voorzijde van de kamer is er een moderne, half open Siematic keuken. Deze is voorzien van een kookplaat, een combimagnetron, een RVS afzuigkap, een natuursteen aanrechtblad, een koelkast en een vaatwasser. “De nieuwe keuken hebben we in 2009 laten plaatsen”, zegt Marleen. “Mijn vader heeft bij de diverse klussen in huis ook veel werk verzet. Ook heeft hij in de meterkast een speciale schoenenkast gemaakt, om de vele schoenen van in te kunnen opbergen. Mijn vader heeft ook veel verstand van tuinieren en onze tuin is eigenlijk helemaal door hem aangelegd.”
De achtertuin is circa 12 meter diep en is gelegen op het zuidwesten. In de tuin staat een vergrote, vrijstaande houten berging. De tuin heeft ook een zij-ingang. “Het is een heel groene tuin, waar je lekker in de zon kunt zitten”, zegt Roy.
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers die respectievelijk 3.20 bij 2.30 meter, 2.80 bij 2.85 meter en 3.50 bij 2.80 meter zijn. De moderne en lichte badkamer, geplaatst in 2010, is voorzien van een douche, een toilet en een wastafelmeubel. Op de tweede verdieping is er een zolder, met eventueel de mogelijkheid tot het maken van een extra slaapkamer van circa 3.50 bij 4.10 meter. Er is een Velux dakraam en op de overloop bevindt zich de opstelplaats voor de CV-combiketel ITHO Klimax HR en de aansluiting voor de wasmachine. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen.
De vraagprijs voor deze woning is 259.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: ZO Makelaars, (015) 215 43 43 of www.zo.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12

Meer berichten
 
CustomHtml_1