Afbeelding

Huis te koop: Ghanastraat 10, Delft

wonen

Editie: Week 32, Jaargang 23 |

DELFT – José Spiering en haar man Jaap wonen nu ruim zeven jaar in deze goed verzorgde ééngezinswoning in Tanthof-West, op een centrale plaats in de wijk. Voor Delft hebben zij destijds gekozen met een specifieke reden. Zij komt oorspronkelijk uit Honselersdijk en hij uit Pijnacker. “Daar tussen in wilden we samen gaan wonen en het werd dus deze wijk in Delft”, vertelt José.
Deze woning in een autoluwe straat sprak de twee vrijwel meteen aan. Niet alleen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het buurtwinkelcentrum, maar ook de nabijheid van het recreatiegebied Midden-Delfland sprak tot de verbeelding. “Even de straat uit lopen en je bent er al”, vertelt ze.
In de loop der jaren hebben ze heel wat aan het huis opgeknapt. Een nieuwe vloer in de woonkamer, een vernieuwde badkamer en toilet, een nieuwe ketel, boven is het overgrote deel van de wanden gestuukt en zowel binnen als buiten is de boel geverfd. “Ja, het ziet er dan ook heel verzorgd uit. Best zonde om te vertrekken, maar we hebben een kleintje gekregen. Die is nu twee maanden oud. We willen dus graag weer dichter bij onze familie en vrienden gaan wonen en verhuizen naar het Westland.”
Een glazen deur vormt de toegang tot de woonkamer. De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer en meet 4.60 bij 4.00 meter. De woonkamer heeft een open keuken, al is er sprake van een afscheiding in de vorm van een muurtje met glazen blokken. “Mensen op straat kunnen dan niet de kamer in kijken, maar door het glas schijnt er toch voldoende zonlicht naar binnen.” Achter deze glazen wand is de keuken van 2.60 bij 2.50 meter, onder meer voorzien van een vijf pits gaskookplaat. “We hebben een vrij grote achtertuin van zo’n vijf bij twaalf”, zegt José. “Hier kun je prima in de zon zitten. Aan de gevel hebben we ook een zonnescherm laten monteren. De tuin is leuk aangelegd met een heleboel groen. Er is een stenen berging met elektra.”
Op de eerste verdieping biedt een ruime overloop aan de achterzijde toegang tot een brede slaapkamer van 4.60 bij 3.31 / 3.57 meter. Deze kamer heeft een vaste kastenwand. Aan de voorzijde meet de slaapkamer 2.70 / 2.41 bij 3.93 meter. Aan de voorzijde ook een moderne badkamer, uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een zwevend toilet en een dubbele wastafel.
Op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer van 4.60 bij 3.42 / 2.80 meter, met een brede dakkapel aan de achterzijde. In de open voorzolder zijn de aansluiting voor de wasmachine en de droger, alsmede de opstelplaats voor de CV-ketel (Remeha Calenta 2011). Hier is een groot dakraam.

Het huis staat vlak bij een singel met een groen plantsoen, met speelgelegenheid voor de kinderen. Ook goed en snel bereikbaar zijn de uitvalswegen A4 en A13 en de tramverbinding Delft/Den Haag.
De vraagprijs voor deze woning is 225.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 213 24 41 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12