Afbeelding

Huis te koop: Kreekrug 18, Delfgauw

wonen

Editie: Week 28, Jaargang 23 |

DELFGAUW – Angelique Ruijs en haar man Rogier zijn vijftien jaar geleden in deze opvallende ééngezinswoning komen wonen. Ze kwamen van Delft, maar waren op zoek naar een woning met een tuin. Ze vielen dan ook meteen voor dit huis, want hierbij hoort een tuin van wel 15 meter diep. “Van buiten zou je niet zeggen dat deze woning zo veel ruimte biedt”, zegt Angelique, “maar dat is wel zo.”

Het is een extra brede woning met op de eerste verdieping een uitbouw. Hierdoor is er toch opvallend veel leefruimte op beide verdiepingen. “Aan de voorkant heb je een vrij uitzicht
op het water”, zegt ze. “Aan de achterkant hebben we natuurlijk die prachtige groene en diepe tuin. Met een grote berging. We hebben hem helemaal naar onze zin laten aanleggen. Je kunt er de hele dag de zon of schaduw opzoeken. We willen gaan verhuizen, omdat we nu toch weer op zoek zijn naar een wat ouder huis. Eigenlijk zijn we altijd een beetje nomaden geweest, maar in dit huis zijn we heel lang blijven wonen. Nu is het toch weer een beetje gaan kriebelen. We willen weer in Delft of omgeving gaan wonen.”
De woonkamer heeft net zoals de rest van het huis een breedte van 7 meter. Perfect voor mensen die van veel leefruimte op de begane grond houden. De woonkamer is maar liefst 44 vierkante meter. De exacte maten van de woonkamer zijn 6.98 bij 7.20 / 5.25 meter. In 2014 is hier eiken lamelparket gelegd. Er is een praktische kastruimte onder de trap en twee brede schuifpuien naar de achtertuin. Aan de voorkant is er een open keuken in L-opstelling, die voorzien is van een gaskookplaat, een oven, een vaatwasser en een afzuigkap. “De woning is perfect geschikt om met een gezin in te wonen”, zegt Angelique. “Maar ook bijvoorbeeld senioren zouden er heel goed kunnen wonen. De badkamer bevindt zich namelijk ook op de begane grond.”
De badkamer heeft een ligbad, een wastafelmeubel en de douchegelegenheid met thermostaatkraan. In de hal waar vanuit de badkamer te betreden is, bevindt zich ook de trap naar de eerste verdieping. Deze is in 2006 vergroot aan de achterzijde. Hierdoor zijn er twee extra kamers ontstaan. Er is een ruime, open overloop van ongeveer 3.25 bij 4.10 meter, waar eventueel een aparte kamer van gemaakt kan worden. Ook in te richten als werkruimte of kantoor. De slaapkamer aan de voorzijde is 3.65 bij 3.21 meter. Die aan de achterzijde is 2.65 bij 4.88 meter. De andere slaapkamer aan de achterzijde is 4.02 bij 2.48 meter. “Eén van de kamers is ingericht voor onze dochter Christa, die in groep 8 van de basisschool zit en volgend jaar naar de middelbare school gaat”, zegt Angelique.
Daarnaast is er nog een bergruimte met de opstelplaats voor de CV-ketel, de wasmachine, de droger en de mechanische afzuiging.
Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2014 uitgevoerd. Dit is één van de mooiste plekjes van Emerald. Delfgauw en met name Emerald heeft veel aantrekkelijks en als u dit plekje ziet, dan bent u totaal verrast. In de drukke Randstad echt een verademing om in thuis te komen en toch met het centrum van Delft en natuurgebied Delftse Hout binnen tien minuten fietsafstand. Alle voorzieningen zijn aanwezig in de wijk: winkels, scholen, gezondheidscentrum. Gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen.

De vraagprijs voor deze woning is 299.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: Bergklis.nl De Ware Makelaar, (015) 213 24 41 of www.bergklis.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12