Afbeelding

Huis te koop: Van der Kamlaan 12, Delft

wonen

Editie: Week 10, Jaargang 23 |

DELFT – Alex Captain en zijn vrouw Regina zijn in 2012 in deze ruime zeskamer ééngezinswoning komen wonen. De twee kinderen, een zoon en een dochter, uit een eerder huwelijk van Regina maakten het gezin compleet. “Zij woonde hiervoor aan de Schubertlaan in Delft en zelf kwam ik uit Waddinxveen”, zegt Alex.
Na hun huwelijk wilden ze graag samen een huis. Daarom hebben ze dit huis gekocht in een kindvriendelijke en rustige buurt. “Toen wij het kochten, was het al een redelijk af-huis”, vertelt Alex. “Het hele zaakje was al opgeknapt. Zoals een laminaatvloer door het hele huis en mooi afgewerkte wanden en plafonds. Het enige wat wij hoefden te doen, was onze meubels er in zetten.”
Bij het betreden van de woonkamer ervaar je een zee aan ruimte. Het ruimtelijk gevoel dat de kamer teweegbrengt, wordt nog eens versterkt door de lichte afwerking van wanden en plafond. De woonkamer is L-vormig, zodat er een apart zit- en eetgedeelte is. “In het zitgedeelte staat een leuke sfeerhaard”, zegt Alex. “Het is echt een schouw, maar wel zonder rookkanaal. Kan leuke extra sfeer brengen in de woonkamer.”
Aan de achterzijde van de kamer is de nette keuken in een hoekopstelling. Deze prima uitgevoerde keuken is voorzien van een vierpits gaskomfoor, een vaatwasser en een afzuigkap. “Deze keuken zat er ook al in”, geef Alex aan. “Die voldoet heel goed. Er is in dit gedeelte nog volop plaats voor een grote eettafel.”
Vanuit de keuken is de diepe achtertuin te betreden. Deze is onderhoudsvrij aangelegd. Natuurlijk wel voorzien van een ruim terras en borders. “Ook staat er, en dat is wel bijzonder, een trampoline voor de kinderen in”, zegt hij. “Die heb ik zelf wat verdiept in de grond geplaatst, zodat die lekker stevig staat. Verder is er een berging aanwezig en is er een achterom. In de tuin kun je heerlijk buiten zitten.”
De eerste verdieping telt drie slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is 4.10 bij 2.80 meter. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn respectievelijk 3.30 bij 1.83 meter en 4.10 bij 2.80 meter. “In twee van de slaapkamers is er een ruime vaste kast, waar je veel kleding in kwijt kunt”, aldus Alex.
De moderne badkamer is voorzien van een douche, een design radiator, een toilet en een vaste wastafel. Op de overloop is er nog een bergkast. “Het is hier prettig wonen”, gaat hij verder. “Met volop leefruimte. De reden dat we nu gaan verhuizen, is eigenlijk meer een samenloop van omstandigheden. We hebben ons al georiënteerd op een kleinere woning.”
Aan ruimte inderdaad geen gebrek. Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers, gecreëerd door aan beide zijden een dakkapel te plaatsen. De slaapkamer aan de voorzijde heeft toegang tot de wasmachinekast en de opstelplaats voor de CV-ketel. De slaapkamer aan de achterzijde kenmerkt zich door veel licht.
De woning verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2014 gedaan en overal is dubbel glas geplaatst. Het winkelcentrum, zwembad Kerkpolder en openbaar vervoersmogelijkheden bevinden zich op loopafstand. Ook de A4 en de A13 zijn in een paar autominuten bereikbaar.

De vraagprijs voor deze woning is 225.000 euro k.k. Geïnteresseerd in deze woning? Voor meer informatie: V&W Makelaars, (015) 214 29 09 of www.vwmakelaars.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12