Afbeelding

Huis te koop wordt deze week aangeboden door Roepman Makelaardij

wonen

PIJNACKER- Voor het huis hoeven Naomi van Oosten en haar gezin niet weg. De eerste bewoners van dit in 2019 gebouwde ruime, volledig geïsoleerde (Energielabel A+++) en gasloze herenhuis in de kindvriendelijke wijk Keijzershof wonen er immers helemaal naar het zin.  

De reden voor de verhuizing ligt in de werksfeer, zo legt Naomi uit. “Mijn man is aannemer (hij heeft dan ook de uitbouw en dakkapellen van het huis voor eigen rekening genomen, red.) en heeft bedrijfsruimte aan huis nodig. De afgelopen twee jaar zijn we op zoek geweest naar een woning met loods en die kwam de afgelopen maanden voorbij.” Gelukkig staat het nieuwe huis op zeven minuten fietsen vanaf hun huidige woning. Dit is makkelijk met verhuizen en de twee kinderen kunnen gewoon op dezelfde school blijven. Een grote pré volgens Naomi. “Ze zitten op De Keizerskroon, een basisschool met 525 leerlingen die zeer gunstig bekend staat vanwege het gebruik van een nieuwe lesmethode.”

Buiten spelen
De school is niet het enige kindvriendelijke aspect, want door de hele wijk is speelgelegenheid. Naomi: “Aan de voorkant van het huis zijn speeltuintjes achter de woningen en aan de achterkant is een grote groenstrook waar niet gebouwd mag worden. Er staan trampolines van diverse mensen en er spelen kinderen van alle leeftijden. Mijn kinderen waren dan ook altijd buiten te vinden; het is een fantastische buurt voor opgroeiende kinderen. Zelf houd ik erg van wandelen en als je een stukje de straat uit gaat en dan naar rechts, ga je de Oude Leede op en zie je alleen maar weiland. Door het vrije uitzicht kun je ‘s avonds ook de lichtjes van Rotterdam vanuit je raam zien!” Ook de eerste levensbehoeften zijn niet ver weg, want in de wijk is een winkelcentrum met een AH, bakker, Etos, tandarts, brillenzaak, Primera en een klein sushi-restaurant.

Bij het huis is een garage, die eigenlijk dienst doet als berging. “Er past geen auto in, maar er is plaats voor twee auto’s achter elkaar op het perceel aan de voorkant. En in de voortuin is desgewenst ook nog plek voor de auto. In de garage zit vloerverwarming, net als overigens in de rest van het huis, en dat komt het materiaal van elektrische fiets of scooter natuurlijk alleen maar ten goede.” 

Massagestralen
Maar binnen de vier muren is er uiteraard ook het nodige woongenot. Naomi noemt hierbij in het bijzonder de ruime woonkamer, waar “gewoon veel” visite in past op een verjaardag. “Je kunt het intiem maken door bij het kookeiland contact te hebben met je eters.” Ook de tweede badkamer op de tweede woonlaag is een item waar graag gebruik van wordt gemaakt. Het luxe stoom/bubbelbad, de stortdouche met massage jets en een muziekje zorgen voor de nodige rust na een werkdag. Van de inloop kastenwand in het kantoor op deze verdieping kan eventueel nog een kamer worden gemaakt. “Er is mogelijkheid voor plaatsing van een muur en een deur”, aldus Naomi. “Ook in het nok gedeelte van het huis zit nog een ruime kamer met Velux dakraam. En zoals gezegd is de isolatie helemaal af met overal dubbele HR+ beglazing, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. Een lage energierekening is immers ook wat waard!”

Vossenzoom 263, Pijnacker
Vraagprijs is: 965.000,- k.k.
Woonoppervlak is: 213m2
Roepman Makelaardij
Molslaan 43
2611 RJ Delft
015-2134134
www.roepman.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding