De individuele woningwebsite is een unieke tool van Van Daal Makelaardij om uw woning maximaal onder de aandacht te brengen. (Foto: PR).
De individuele woningwebsite is een unieke tool van Van Daal Makelaardij om uw woning maximaal onder de aandacht te brengen. (Foto: PR).

Ieder huis zijn eigen website bij Van Daal

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij heeft altijd een interessant aanbod van bestaande huizen, nieuwbouw en bedrijfsmatig onroerend goed en is behalve als verkoopmakelaar ook dagelijks adviseur van kopers in de rol van NVM aankoopmakelaar.

In de eerste helft van 2023 daalden de prijzen van huizen enigszins, maar op dit moment is er toch alweer sprake van een lichte stijging. Deze wordt veroorzaakt door een te klein woningaanbod, zowel in aantal als soorten woningen. Ook het aanbod van nieuwbouwwoningen is nog steeds te klein.

NVM aankoopmakelaar
Vraag en aanbod bepalen de prijs van een product. Dat is op de woningmarkt niet anders. Een NVM-aankoopmakelaar begeleidt en ontzorgt tijdens het hele koopproces. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. Zo krijg je te maken met een onderzoeksplicht, allerlei juridische zaken, het energielabel, mogelijk een bouwkundige keuring en niet te vergeten het doen van een verantwoord bod. Dan heb je met een NVM-aankoopmakelaar een ervaren deskundige aan je zijde die volledig jouw belang als koper dient. Jan-Paul van Daal: “Wij spreken altijd van tevoren met kopers af welke diensten ze afnemen en wat de aankoopbegeleiding kost. Wij werken daarbij overigens op basis van no cure no pay.”

Wat heeft en doet een NVM-aankoopmakelaar voor je?
• Veel kennis van de lokale markt en woningprijzen
• Ondersteuning bij het bepalen van het juiste bod en de biedingsstrategie.
• Advies over slimme aanpassingen zoals een verbouwing of verduurzaming die de waarde van je huis kunnen verhogen
• Beoordelen van de bouwkundige staat en kwaliteit van de woning
• Is alert op eventuele juridische haken en ogen in het koopproces
• Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
• Allerlei tools en een rijke NVM database om goed te weten wat een huis waard is
• Een koel hoofd dat ervoor zorgt dat je niet te veel betaalt en de beste keuzes maakt
• Het uit handen nemen van alle complexe documentatie en zorgen dat alles perfect wordt geregeld.

“We zien dat kopers ook in de huidige markt nog steeds gretig zijn om een huis te kunnen kopen”, geeft makelaar Jan-Paul van Daal aan. “Je moet je niet gek laten maken. Daarvoor kun je terugvallen op je aankoopmakelaar. Die haalt de emotie eruit en blijft objectief. Zo maak je een goede kans op een woning.”

Uniek in Delft: ieder huis zijn eigen website!
Het verkoopteam van Van Daal Makelaardij heeft een mooi en uitgebreid pakket van marketing tools waardoor de huizen succesvol worden verkocht. Sinds kort is daar een nieuwe unieke tool bijgekomen. Dit is een individuele woningwebsite met een unieke domeinnaam die dient als digitale brochure van het object. Deze tool kan in Delft via Van Daal Makelaardij worden ingezet. Het is een ondersteunende oplossing die Van Daal Makelaardij biedt om uw huis maximaal onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Voor vrijblijvende informatie over de unieke website die van Daal Makelaardij ook voor jouw huis kan activeren, neem contact op via:

Van Daal Makelaardij
Voldersgracht 33, Delft
015-2127300
www.vandaalmakelaardij.nl