Het team van Van Daal Makelaardij staat ook op de NVM Open Huizen Dag voor u klaar (Foto: Alyssa van Heyst Photography).
Het team van Van Daal Makelaardij staat ook op de NVM Open Huizen Dag voor u klaar (Foto: Alyssa van Heyst Photography). Foto: Alyssa van Heyst

NVM aankoopmakelaar is goud waard

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij met kantoren in Delft en Rijswijk heeft altijd een interessant ruim aanbod van bestaande huizen, nieuwbouw en bedrijfsmatig onroerend goed en is behalve als verkoopmakelaar ook dagelijks adviseur van kopers in de rol van NVM aankoopmakelaar. 

NVM aankoopmakelaar
Een NVM-aankoopmakelaar begeleidt en ontzorgt tijdens het hele koopproces. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. Zo krijg je te maken met een onderzoeksplicht, allerlei juridische zaken, het energielabel, mogelijk een bouwkundige keuring en niet te vergeten het doen van een verantwoord bod. Jan-Paul van Daal: “Wij spreken altijd van tevoren met kopers af welke diensten ze afnemen en wat de aankoopbegeleiding kost. Wij werken daarbij overigens op basis van no cure no pay.” Dagelijks begeleiden de makelaars kopers bij één van de belangrijke momenten in hun leven: het vinden van een fijn huis.

Wat heeft en doet een NVM-aankoopmakelaar voor je?
Veel kennis van de lokale markt en woningprijzen;
Ondersteuning bij het bepalen van het juiste bod en de biedingsstrategie;
Advies over slimme aanpassingen zoals een verbouwing of verduurzaming die de waarde van je huis kunnen verhogen;
Beoordelen van de bouwkundige staat en kwaliteit van de woning;
Is alert op eventuele juridische haken en ogen in het koopproces;
Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
Allerlei tools en een rijke NVM database om goed te weten wat een huis waard is;
Een koel hoofd dat ervoor zorgt dat je niet te veel betaalt en de beste keuzes maakt;
Het uit handen nemen van alle complexe documentatie en zorgen dat alles perfect wordt geregeld.

Goede kans
“We zien dat kopers ook in de huidige markt nog steeds gretig zijn om een huis te kunnen kopen”, geeft makelaar Jan-Paul van Daal aan. “Je moet je niet gek laten maken. Daarvoor kun je terugvallen op je aankoopmakelaar. Die haalt de emotie eruit en blijft objectief. Zo maak je een goede kans op een woning.”

NVM Open Huis
Het verkoopteam van Van Daal Makelaardij heeft tijdens het open huis op 30 september weer meerdere huizen die kunnen worden bezichtigd zonder afspraak. De deelnemende woningen kunnen die dag van 11:00 uur tot 15:00 uur zonder afspraak worden bezocht. Het kantoor van Van Daal Makelaardij is 30 september zoals eigenlijk alle zaterdagen geopend. U kunt die dag informatie krijgen over de deelnemende woningen. Ook voor aankoopbegeleiding bij een huis dat u die dag al heeft gezien kunt u bij van Daal Makelaardij op de dag zelf nog terecht. Onze nieuwbouwadviseur is ook op kantoor aanwezig tijdens het open huis om geïnteresseerden te informeren over de projecten waar nog appartementen beschikbaar zijn zoals de Hooghe Delft en Huis van Delft.

Contact
Van Daal Makelaardij Delft,
Voldersgracht 33,
015-2127300,
www.vandaalmakelaardij.nl;

Van Daal Leenders Makelaars Rijswijk,
Herenstraat 75a, Oud Rijswijk,
070-2042288,
www.vandaalleenders.nl.