Het team van Van Daal Makelaardij staat u met raad en daad bij in een belangrijke levens gebeurtenis: het kopen van een woning
Het team van Van Daal Makelaardij staat u met raad en daad bij in een belangrijke levens gebeurtenis: het kopen van een woning

Aankoopmakelaar ontzorgt met koel hoofd

wonen

DELFT – Van Daal Makelaardij met kantoren in Delft en Rijswijk heeft altijd een interessant ruim aanbod van bestaande huizen, nieuwbouw en bedrijfsmatig onroerend goed, en is behalve als verkoopmakelaar ook dagelijks adviseur van kopers in de rol van NVM aankoopmakelaar.

Vraag en aanbod bepalen de prijs van een product. Dat is op de woningmarkt niet anders. Het gaat wel om veel geld. Dan is het wel zo prettig als een NVM-aankoopmakelaar je begeleidt en ontzorgt tijdens het hele koopproces. Je wordt geholpen tijdens alle stappen van het aankopen van een woning. Daar komt meer bij kijken dan je misschien in eerste instantie denkt. Zo krijg je te maken met een onderzoeksplicht, allerlei juridische zaken, het energielabel, mogelijk een bouwkundige keuring en niet te vergeten het doen van een verantwoord bod. Dan heb je met een NVM-aankoopmakelaar een ervaren deskundige aan je zijde die volledig jouw belang als koper dient. Jan-Paul van Daal: “Wij spreken altijd van tevoren met kopers af welke diensten ze afnemen en wat de aankoopbegeleiding kost. Wij werken daarbij overigens op basis van no cure no pay.” 

Wat heeft en doet een NVM-aankoopmakelaar voor je?
• Veel kennis van de lokale markt en woningprijzen
• Ondersteuning bij het bepalen van het juiste bod en de biedingsstrategie.
• Advies over slimme aanpassingen zoals een verbouwing of verduurzaming die de waarde van je huis kunnen verhogen
• Beoordelen van de bouwkundige staat en kwaliteit van de woning
• Is alert op eventuele juridische haken en ogen in het koopproces
• Een beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
• Allerlei tools en een rijke NVM database om goed te weten wat een huis waard is
• Een koel hoofd dat ervoor zorgt dat je niet te veel betaalt en de beste keuzes maakt
• Het uit handen nemen van alle complexe documentatie en zorgen dat alles perfect wordt geregeld.

Goede kans
“We zien dat kopers ook in de huidige markt nog steeds gretig zijn om een huis te kunnen kopen”, geeft makelaar Jan-Paul van Daal aan. “Je moet je niet gek laten maken. Daarvoor kun je terugvallen op je aankoopmakelaar. Die haalt de emotie eruit en blijft objectief. Zo maak je een goede kans op een woning.”

Start bouw De Hooghe Delft
Het verkoopteam van Van Daal Makelaardij verkoopt momenteel de appartementen in het fraaie, nog te realiseren complex De Hooghe Delft in Nieuw Delft. De Hooghe Delft wordt het hoogste gebouw in de voormalige Spoorzone. De robuuste vormen, grote ramen met veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen maken het tot een indrukwekkend geheel. Elke woning is ontworpen met een fijne buitenruimte en een prachtig uitzicht.
Jan-Paul: “Wij hebben goed nieuws, want dit najaar start de bouw ! “Er is nog een aantal appartementen beschikbaar in diverse prijssegmenten. Je kunt deze zien op de website van het project dehooghedelft.nl”

Contact
Van Daal Makelaardij/Van Daal Leenders Makelaars
Voldersgracht 33, Delft/Herenstraat 75a, Oud Rijswijk
www.vandaalmakelaardij.nl/www.vandaalleenders.nl
015-2127300/070 204 22 88