Het kantoor van Hof van Delft Makelaardij aan de Wateringsevest.
Het kantoor van Hof van Delft Makelaardij aan de Wateringsevest.

De NVM Aankoopmakelaar Hof van Delft Makelaardij

wonen

DELFT - Ga je een huis kopen, schakel dan je eigen NVM Aankoopmakelaar in. Hof van Delft Makelaardij is de aangewezen makelaar daarvoor.

Het kopen van een nieuwe woning, je droomhuis, is niet alleen maar het doen van een bod en hopen dat dit geaccepteerd wordt.
Heb je echt een idee wat de reële waarde is op dit moment, heb je nagedacht over de consequenties van de voorwaarden die je aan het bod hebt verbonden of juist aan het weglaten van deze voorwaarden. Wil je de zekerheid dat je na de koop niet meer voor verrassingen komt te staan? Dan is het zeker verstandig om eens met een eigen NVM Aankoopmakelaar te gaan praten.

Veertig jaar ervaring
“Bij ons ben je dan zeker aan het goede adres”, zegt Aram Boonstoppel. “In de afgelopen veertig jaar hebben wij onze deskundigheid, betrouwbaarheid en servicegerichte instelling wel bewezen. Wij weten wat er te koop is en hebben in één oogopslag zicht op het beschikbare aanbod in Delft en omgeving.”
Met de aankoopmakelaar van Hof van Delft Makelaardij heb je toegang tot de ervaring en kennis van de markt en de aankoopmakelaar heeft een zeer goed oog voor de waarde van de woning. “Met ons advies krijg je te horen in een eerlijk advies wat de reële waarde is van je droomhuis”, zegt hij. “Wij verschaffen je alle informatie die je nodig hebt bij het kopen van een huis. Je kunt daarbij denken aan advies over de bouwkundige aspecten van het huis. Hoe zit het met de juridische zaken, het bestemmingsplan, de eventuele milieubepalingen… Wij zoeken het voor jou uit en beperken zo de risico’s. Daarnaast maak je met ons als aankoopmakelaar meer kans op een geslaagde aankoop van je gedroomde woning.”

Na de aankoop
Wanneer de koop gesloten is zorgt deze makelaar er voor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. “Tot en met de notaris aan toe, daar heb je nauwelijks omkijken naar”. gaat hij verder. “De begeleiding bij de aankoop van de nieuwe woning kost geld, maar dat valt erg mee, zeker in de verhouding tot de totale investering en de zorgen die wij voor je uit handen nemen.”

Koopopdracht
-De voordelen voor een koopopdracht nog even op een rij.

-Risicobeperking en zekerheid over de aankoop van het nieuwe huis.
-Meer kans op een geslaagde aankoop dankzij de inzet van de makelaar tijdens de onderhandelingen.

-Het bespaart je een heleboel tijd door de kennis van de makelaar op juridisch en bouwkundig gebied.

-Door de inzet van de makelaar kom je tot een snellere koop.

-Het gemak dat je het hele proces tot en met de notaris uit handen wordt genomen.

“Wij staat graag voor je klaar.”

Voor meer informatie:
Hof van Delft Makelaardij aan de Wateringsevest 26, telefoon (015) 212 64 26 of internet www.hofvandelft.nl.