Wat ik zeggen wil - 06 Januari 2013

vaste rubrieken Wat ik zeggen wil

Editie: Week 1, Jaargang 21 |

Gemeente, bedankt!
Ik wil namens de (horeca-)ondernemers op de Markt even een woord van dank laten horen. Na de feestdagen en vooral na afloop van Oud & Nieuw heeft de Gemeente Delft er alles aan gedaan om de Markt weer netjes schoon te maken. De Markt lag vol met vuurwerkresten en andere rommel die na het feest waren achtergebleven. Geen gezicht. Gelukkig was het woensdag allemaal weer helemaal schoon. Dat is fijn voor de ondernemers, want als de klanten en toeristen weer op bezoek komen, moeten ze natuurlijk niet in een rommeltje terecht komen. We lopen met z’n allen wel eens te klagen over de Gemeente, maar in dit geval is een bedankje zeker op zijn plaats!

Namens de (horeca-)ondernemers van de Markt
Leo Quack

Hondenoverlast
Ik kan er niets aan doen, maar ik blijf me ergeren aan het gedrag van veel hondenbezitters. Bij mij voor de deur ligt een vrij grote speeltuin, waar je echt geen honden in mag laten poepen.

Dus wat gebeurt er? Inderdaad, de hele dag lopen ze af en aan en de honden poepen dat het een lieve lust is. Ik begrijp dat niet. Waar is je fatsoen gebleven? En denk maar niet dat er iemand naar omkijkt. De stadswacht? Laat me niet lachen!

Die lopen er bij mij voor de deur gewoon zelf tussen als ze niet in functie zijn. En dan iemand anders op de bon slingeren als ze ze ergens anders betrappen. Is er nou echt niemand bij de Gemeente die hier eens serieus werk van maakt? Ik word er misselijk van!
Mevrouw Van Vliet, Delft

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12