Afbeelding

Media-adviseuse Hanneke Klok: Klanten moeten 100 procent tevreden zijn

vaste rubrieken

Editie: Week 2, Jaargang 23 |

DELFT -  Hanneke Klok is één van de vier media-adviseurs die de klantcontacten onderhouden namens RODI Media zh. In de negen jaar dat zij in dienst is bij RODI heeft ze inmiddels een groot netwerk opgebouwd.

“Als media-adviseur benader ik ondernemers en adviseer hen bij de totstandkoming van advertenties in onze krant Delft op Zondag. Afgaande op de reacties van onze klanten kan ik zeggen dat we dat goed doen. We krijgen heel vaak complimenten van de ondernemers dat de krant er goed verzorgd uitziet. Dat de mensen tevreden zijn blijkt ook uit het feit dat heel veel ondernemers al vanaf de oprichting van Delft op Zondag klant zijn bij RODI.”

Naast de zorg voor de advertenties in de krant is Hanneke ook nauw betrokken bij de specials die een aantal keren per jaar worden uitgegeven bij de krant. “We komen jaarlijks met een serie verschillende specials uit. Daarin belichten we bepaalde thema’s, zoals mode, uitvaart, onderwijs en ook rondom de Golden Tenloop brengen we een extra krant uit. Bovendien komt er een paar keer per jaar de speciale krant ‘Naar Delft’ uit, waarin we aangeven wat er in Delft allemaal te beleven is in een bepaalde periode. Als media-adviseur probeer ik zoveel mogelijk adverteerders en advertenties te werven. Afhankelijk van het aantal advertenties wordt het aantal redactiepagina’s vastgesteld. Daarvoor heb ik intensief contact met de redacteuren van de krant.”

Het leukst van haar werk vindt Hanneke de contacten met de klanten. “Ik spreek dagelijks ontzettend veel mensen en die zijn allemaal heel erg aardig. Als ze besloten hebben een advertentie te plaatsen dan doe ik mijn best om die zo mooi mogelijk te laten opmaken. Sommige mensen stellen het op prijs om de advertentie vooraf even te zien, maar heel veel mensen geven aan dat ze erop vertrouwen dat het allemaal goed verzorgd wordt. Toch krijgen ze allemaal altijd een voorproefje toegestuurd omdat ik vind dat de advertentie naar de zin van de adverteerder moet zijn. Bovendien kunnen ze, als ze niet voor de volle honderd procent tevreden zijn, altijd nog wijzigingen aangeven.”

Hanneke Klok is al ruim negen jaar als media-adviseuse verbonden aan RODI Media zh. “In een heel hecht team, en dat is misschien wel de sterke kant van Delft op Zondag. We hebben allemaal een eigen groep klanten die we benaderen en bedienen, maar doordat we al jaren samenwerken kennen we elkaars klanten en kunnen we zonder problemen voor elkaar invallen. Dat gegeven en het feit dat er veel leuk nieuws in de Delft op Zondag staat, zorgt ervoor dat ik het heel erg naar mijn zin heb in mijn werk.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12