Afbeelding

RODI levert topprestatie onder uitdagende omstandigheden

Algemeen

Editie: Week 15, Jaargang 23 |

De mannen van RODI reclame & belettering zijn hier nog hard aan het werk.

DELFT – Het fonkelnieuwe station van Delft is sinds kort gesierd met een schitterende afbeelding van Vermeers ‘meisje met de parel’ en daarbij de prangende vraag of het spoorzonegebied toevallig jouw nieuwe woonomgeving wordt.

“Met de opening van het nieuwe station wordt meteen de ontwikkeling van het spoorzonegebied in gang gezet, want er wacht nog een heel karwei, de inrichting van het nieuwe stadsdeel”, zegt voorlichtster Heleen Röhling. “We wilden dat op een mooie en opvallende manier tot uiting brengen en daarvoor hebben we RODI Media zh in de arm genomen. De keuze voor RODI was een logische want voor een Delfts station kies je een Delftse partij. We kenden RODI van de contacten met Delft op Zondag en toen we kennis hadden gemaakt met de mogelijkheden die RODI verder biedt, was de keuze eigenlijk snel gemaakt.”

Heleen stelde de medewerkers van RODI voor een enorm uitdagende klus. “Het is een moeilijke gevel waar het doek tegenaan gemaakt moest worden. Op de eerste plaats is de plaats moeilijk te bereiken. Daar moest dus een hoogwerker aan te pas komen. Verder moest er heel precies gewerkt worden want in de gevel zitten wat oneffenheden en het doek was enorm groot, 14 meter breed de hoogte verliep van 11 naar 9 meter. Allemaal factoren die het er niet makkelijker op maakten. En dan bleef de vraag nog over of de tekst goed leesbaar zou zijn. Na meer dan een dag hard werken hing het doek en konden we niet anders dan razend enthousiast zijn. Zelfs als je bij de GAMMA staat is de tekst nog prima leesbaar. Verder is het geheel schitterend tegen de gevel aangebracht, resultaat van een geweldige samenwerking onder uitdagende omstandigheden. RODI mag trots zijn op de schitterende prestatie.”

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12