Afbeelding

Ekolight Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 17, Jaargang 23 |

Ekolight zorgde ervoor dat de hal van RODI werd voorzien van energiezuinige LED-verlichting.

DELFT – Ekolight liet onlangs bij RODI Media zh een mooi doek in een frame maken waarmee het bedrijf voor de dag kan komen op beurzen. Ekolight zorgde er op haar beurt dat de verlichting bij RODI werd vervangen voor energiezuinige LED-verlichting.

“We hebben het doek laten bedrukken voor de beurs Contacta in Goes”, vertelt Rien de Puit van Ekolight. “Zo wilden we ons profileren met onze eigen identiteit en de achterwand van de stand, die anders wat kaal zou zijn, goed uit laten komen. Dat is prima gelukt. Meerdere mensen hebben ons gevraagd hoe we de foto zo ontzettend scherp op het doek hebben gekregen.” De Puit, zelf een Delftenaar, kwam hiervoor bij RODI terecht omdat hij over de vele mogelijkheden las in de krant Delft op Zondag. “Ik ging eens informeren over de kosten en dat viel alles mee. Het was allemaal snel geregeld.”


Ekolight zorgde er vervolgens voor dat de 200 armaturen van RODI werden vervangen. “Wij hebben ze overgeschakeld naar LED-verlichting, want dat is wat wij doen. Dit kan in bijna alle armaturen. Zo bespaar je niet alleen75 procent op je energiekosten, maar ook zo veel minder aan CO2-uitstoot en dat is best veel. Bovendien gaan LED-lampen vier tot vijf keer zo lang mee. Je hebt je investering dus zo terugverdiend.” Zie voor meer informatie de website www.ekolight.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12