Afbeelding

Werkse! Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 24, Jaargang 23 |

Guido Bindels (links) en Wim Miezenbeek (rechts) van Werkse!.

DELFT – Werkse! werkt nu een jaar onder de naam Werkse! en Combiwerk is voltooid verleden tijd. Het pand in Harnaschpolder is onlangs door RODI voorzien van de ‘nieuwe’ bedrijfsnaam en twee doeken.

“We hebben een mooi logo laten maken en dat is nu dankzij RODI pontificaal op ons pand te zien. We wilden dat het er vanaf knalt en dat is wel gelukt”, vertelt Guido Bindels namens de Delftse organisatie die een schakel is tussen werknemers met afstand tot de arbeidsmarkt en de reguliere arbeidsmarkt. “Ook hangen hier spandoeken met foto’s en de tekst ‘Een baan maakt het verschil’, een belangrijke visie in het gedachtegoed van Werkse!. “Het aan het werk zijn, meedoen in de samenleving, dat geeft iemand inkomen en gespreksstof en maakt echt het verschil. Dat willen we uitstralen. Als onze werknemers hier aankomen en de gevel zien, geeft het ze een gevoel van trots dat ze onderdeel van dit bedrijf zijn.”
Werkse! liet het werk door RODI uitvoeren omdat het graag zaken doet met lokale ondernemers en in het verleden vaker prettig samenwerkte met RODI. “De no nonsense-mentaliteit en de scherpe tarieven spreken ons aan. Daarnaast let het bedrijf, net als wij, scherp op kwaliteit.” Zie voor meer informatie www.werkse.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12