Afbeelding

Stuivenga... Voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 29, Jaargang 23 |

Ook de ramen van Stuivenga werden door de mannen van RODI onder handen genomen en voorzien van de bedrijfsnaam.

DELFT – RODI reclame & belettering heeft er onlangs voor gezorgd dat het nieuwe logo van Stuivenga aan de binnen- en buitenkant van het pand aan de Gasthuislaan te zien is.

“Op deze manier wilden we onze winkel een frisse en moderne uitstraling geven”, legt Bart Theijn namens Stuivenga uit. “Zo hebben we met relatief weinig middelen een kleine make-over gecreëerd.” Stuivenga is ‘bijzonder tevreden’ over het eindresultaat. “RODI heeft uitstekend meegedacht en kon alles snel leveren. Ook heeft RODI de materialen voor ons aangebracht, zodat het eindresultaat prachtig is. RODI heeft voor het ontwerp van de sticker op de deur achter de toonbank een uniek ontwerp gemaakt dat perfect past binnen onze winkel.”

Iedereen kan bij Stuivenga terecht voor alle soorten koffers en tassen. De collectie bestaat uit verschillende bekende merken als Kipling, Samsonite en Eastpak. “Zoekt u een praktische rugtas, of een modische leren handtas? U vindt het zeker bij Stuivenga”, zegt Emke. “We zijn de enige koffer- en lederwarenspecialist in de stad en al vanaf 1946 een begrip binnen Delft. Service staat bij ons hoog in het vaandel en al onze merken bieden de hoogste kwaliteit. Mede dankzij de hulp van RODI heeft de winkel van Stuivenga een prettige uitstraling, waardoor het bij ons aangenaam winkelen is.” Zie voor meer informatie www.stuivengalederwaren.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12