Afbeelding

LA Delft.com Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 31, Jaargang 23 |

Wie het pand aan de Julianalaan 45 heeft geboekt, zal er niet gauw voorbij lopen.

DELFT – LA Delft staat voor Luxury Apartments Delft, een nieuw concept van Delftenaar Ronald Vis. Eén van die luxe appartementen die hij verhuurt aan gasten en toeristen is door RODI reclame & belettering van een herkenbare uitstraling voorzien.

“Ik vind het geweldig geworden”, begint Ronald Vis. “RODI heeft speciale transparante folie gebruikt, waardoor je van binnen naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen.” De Delftse ondernemer had in het verleden vaker goede ervaringen met RODI. “Ik vind het een topbedrijf. De folie zat erop voor ik het doorhad. Ik vind RODI Media zh bovendien een dynamisch bedrijf dat haar nek durft uit te steken en durft te investeren. Ik ben uit datzelfde hout gesneden.”
Zijn idee voor LA Delft ontstond uit frustratie over hotelkamers met slechts een bed, tv en badkamer. “Ik wil dat de mensen die naar onze geweldige stad komen een huiselijke, gezellige en betaalbare plek moeten hebben om te verblijven. Hier aan de Julianalaan hebben we een compleet woonhuis omgebouwd tot een appartement. Je kunt er met tien gasten verblijven.” Zie voor meer informatie www.ladelft.com. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12