Afbeelding

Seven Days Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 7, Jaargang 23 |

DELFT – Seven Days verhuisde eind vorig jaar van de Beestenmarkt naar een nieuwe stek aan de Oude Langendijk 7a. De karaktervolle Delftse woonwinkel schakelde RODI Media zh in voor de nodige verhuisperikelen.

Zo werden door RODI posters gemaakt waarmee de verhuizing bij het oude pand werd aangekondigd. De pui van het nieuwe pand werd beplakt met een stijlvolle matzwarte folie, de bedrijfsbus werd voorzien van gewijzigde bedrijfsnaam: Seven Days – The Art of Living. Tineke Verweij van Seven Days vindt die verschillende klussen geslaagd. “Het zwart van de pui is meer van deze tijd dan de marmeren kleur die het eerst had. Het is hartstikke mooi geworden, we zijn erg tevreden.” Dat was in het verleden niet anders, dus werd ook nu RODI ingeschakeld. “We hebben al jarenlang goede ervaringen met RODI vanwege de prijzen, kwaliteit en goede service.”

Seven Days zit nu anderhalve maand op een nieuwe locatie en het bevalt daar prima, vertelt Verweij. “Mensen weten ons hier makkelijker te vinden. We hebben nu bovendien een koffie lounge, waar je heerlijk kunt genieten van koffie of iets anders.” Verder kan iedereen in de sfeervolle winkel, net als voorheen, terecht voor het interieur, verlichting, accessoires en (hang)planten. “Stap gerust eens binnen en laat je verrassen.” Zie voor meer informatie de website www.sevendaysstore.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12