Afbeelding

Seven Days Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 30, Jaargang 23 |

DELFT - Seven Days verhuisde dit jaar naar een nieuwe plek aan de Oude Langendijk 7a. Ook de lichtbak aan het pand liet de karaktervolle woonwinkel door RODI verzorgen.

"Veel mensen weten al dat we tegenwoordig niet meer op de Beestenmarkt, maar aan de Oude Langendijk zitten", vertelt Tineke Verweij van Seven Days. Dankzij de lichtbak ziet iedereen echter al van verre waar Seven Days precies zit. "Echt een verbetering", vindt Verweij. Ze is wederom tevreden over het door RODI reclame & belettering geleverde werk. "Ze hebben deze klus speciaal op maandag uitgevoerd, zodat ze onze klanten er geen last van hadden." Het is net dat beetje extra service waarvoor Seven Days graag voor RODI kiest.

Seven Days - The Arts of Living heeft mooie producten op het gebied van interieur, verlichting, accessoires en (hang)planten. Het assortiment wordt continu vernieuwd, dus het kan nooit kwaad om regelmatig binnen te stappen om te zien of er leuke nieuwe spullen zijn. Kun je niets vinden? Dan kun je altijd nog neerstrijken in de sfeervolle koffielounge. Zie voor meer informatie www.sevendaysstore.nl. Meer weten over RODI? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12