Afbeelding

J. Krens Installatietechniek Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 20, Jaargang 23 |

John Krens en zijn gloednieuwe èn beletterde Mercedes Vito.

DELFT – John Krens van J. Krens Installatietechniek kocht onlangs een gloednieuwe Mercedes Vito bedrijfsbus. Die liet hij meteen daarna door RODI reclame & belettering omtoveren tot een rijdend visitekaartje.

John Krens wist van de vele mogelijkheden van RODI Media omdat hij de mannen van RODI bij Van der Leeuw Optiek aan het werk had gezien. “Het werk dat RODI in deze zaak deed, zag er netjes uit.” John Krens is in z’n nopjes met z’n gloednieuwe èn beletterde bedrijfsbus. “Er werd door RODI goed meegedacht over de kleuren en daar was ik blij mee, want zelf heb ik daar minder verstand van. Ik vind ‘m er netjes en chique uitzien.”

J. Krens Installatietechniek is een eenmanszaak die kan worden ingeschakeld voor alle mogelijke loodgieters- en installatiewerkzaamheden. “Van een lekkend kraantje tot compleet nieuwe badkamers en van cv-ketels tot zinkwerk”, legt Krens uit. “Omdat ik een eenmansbedrijf ben weet ik altijd wat ik met de klant heb afgesproken en ik ben duidelijk over de kosten.” Zie voor meer informatie de website www.jkrensinstallatietechniek.nl of bel naar 015-2626602. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12