Afbeelding

Ribbelink & Dumay Installatietechniek Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 21, Jaargang 23 |

Jorrit Ribbelink, Bob Dumay en Sebastiaan Palczewksi poseren bij één van hun beletterde bedrijfswagens.

DELFT – Bob Dumay en Jorrit Ribbelink begonnen dit jaar, na samen al bijna 50 jaar in het vak te hebben gezeten, met hun eigen loodgieters- en installatiebedrijf: Ribbelink & Dumay Installatietechniek. Onlangs lieten ze hun bedrijfswagens beletteren.

Dat deden ze bij RODI reclame & belettering. “Ik had weleens gezien dat dit bedrijf aan de Energieweg in Delft zit, ben naar binnen gelopen en heb geïnformeerd naar de mogelijkheden”, vertelt Bob Dumay. De prijs was prima en de geleverde kwaliteit ook, merkte hij later. “Onze bussen en auto’s zien er weer goed uit, het is heel netjes geworden. We zijn helemaal tevreden.”


Ribbelink & Dumay Installatietechniek kan worden ingeschakeld voor alle mogelijke loodgieterwerkzaamheden. “Van riolering tot sanitair en van waterleidingen tot dak- en zinkwerk”, geeft Jorrit Ribbelink aan. Het bedrijf is daarnaast gespecialiseerd in legionellabeheer, een tak van sport die niet elk loodgietersbedrijf beheerst. “Op dat gebied hebben we veel ervaring en knowhow. Bedrijven als Aannemersbedrijf G.B. van Hoek BV, de TU en de Rijksgebouwendienst weten ons hiervoor dan ook te winnen”, besluit Ribbelink.
Zie voor meer informatie de website www.rd-installatietechniek.nl of bel naar 06-83993282. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12