Afbeelding

Volta reinigt bedrijfswagens grondig en razendsnel

Algemeen

Editie: Week 1, Jaargang 23 |

De bedrijfslocaties van Volta Autowascentrale aan de Voltaweg.

DELFT – Brandschone bedrijfswagens: een kolfje naar de hand van Volta Autowascentrale. Niet alleen in het bedrijfspand aan de Voltaweg, maar ook aan de Schieweg 60 waar perscontainers, zandwagens en aanverwant transportmaterieel grondig worden gereinigd.

Een bedrijfswagen houd je alleen schoon, als deze in de garage blijft staan. Maar dan gaan de zaken waarschijnlijk niet zo best. Bedrijfswagens horen erop uit te gaan, de baan op: dat ze vervolgens flink vies kunnen worden, is iets wat ondernemers voor lief nemen. Ze kunnen immers terugvallen op de service en dienstverlening van Volta Autowascentrale. Aan de Voltaweg 1B is dit bedrijf in 1998 van start gegaan. “Toen hadden we nog maar een kwart van de bedrijfsruimte waar we nu over beschikken”, zegt oprichter en eigenaar Gerrit Dongelmans. “Omdat het steeds drukker werd, moesten we wel gaan uitbreiden. Gelukkig konden we dat op deze locatie.”


Bedrijfswagens – zowel bestelbusjes als vrachtwagens -  en personenauto’s kunnen van maandag tot en met zaterdag terecht op de Voltaweg. Het wassen gebeurt handmatig. “Het voordeel van handmatig reinigen in vergelijking met geautomatiseerde wasstraten is, dat we met de hand geen hoekjes of gaatjes overslaan. Schoon is bij ons écht schoon”, stelt Dongelmans. Daarnaast zijn de Volta-medewerkers dermate ervaren, dat ze voertuigen handmatig sneller reinigen dan een was- en borstelstraat. Volta werkt met milieuvriendelijke wasmiddelen, die daarnaast ook vriendelijk zijn voor de lak van de voertuigen.

Perscontainers
Naast de locatie Voltaweg is Volta Autowascentrale ook actief op het bedrijfsterrein van afvalinzamelaar en recyclingbedrijf Sita aan de Schieweg 60. Hier worden zandwagens, perscontainers en andere zwaar vervuilde voertuigen schoongemaakt. Dongelmans: “We zijn een tijd geleden door Sita benaderd of wij hun voertuigen wekelijks schoon wilden maken. Een mooie taak, met als bijkomend voordeel dat dit op hun eigen terrein kan.” Maar ook andere bedrijven die hun perscontainers, zandwagens en ander vervuild vervoersmaterieel grondig gereinigd willen hebben, kunnen dit door Volta op de locatie Schieweg laten doen. “In het nieuwe jaar willen we graag meer bedrijven op deze locatie van dienst zijn.”
Buiten Delft is Volta Autowascentrale ook werkzaam in Alphen aan de Rijn, waar Dongelmans en zijn medewerkers bakken en containers voor vervoerders reinigen.

Zonder afspraak
Ondernemers hebben meestal weinig tijd. Daarom kan men altijd zonder afspraak terecht bij Volta Autowascentrale. De wachttijd is doorgaans minimaal. Terwijl de bestuurder in de wachtruimte een kopje koffie drinkt, nemen de medewerkers van Volta zijn voertuig onder handen om deze schoon en proper te krijgen. Voor veel lokale ondernemers een uitkomst: een brandschone wagen en weinig tijdverlies. Maar ook grotere bedrijven vertrouwen op de kwaliteiten van Volta Autowascentrale. Zo zetten de autowassers van Volta sinds kort ook het lokale wagenpark van PostNL in hun milieuvriendelijke sop.


Volta Autowascentrale is gevestigd aan de Voltaweg 1B (voor bedrijfsbusjes, bakwagens en personenauto’s) en Schieweg 60 (voor perscontainers, zandwagens en ander groot materieel) in Delft. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur, zaterdag van 8.00 uur tot 14.30 uur. Afspraak maken niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.voltadelft.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12