Afbeelding

Improve Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 32, Jaargang 23 |

Arjan Altena van Improve showt twee borden van Improve die RODI mocht maken.

DELFT – Improve laat regelmatig borden, banners en doeken maken bij RODI reclame & belettering. Dat doet het Delftse bedrijf voor haar eigen reclame-uitingen, maar ook voor die van klanten.

Improve mocht laatst het KPN NK schaatsen aankleden. “We hebben toen vlaggen van zes bij anderhalve meter ontworpen, met daarop beelden van schaatsers”, noemt Arjan Altena van Improve een voorbeeld. “Die vlaggen laten we bij RODI maken.” Bij de opening van de Bioprocess Pilot Facility in Delft had Improve borden met infographics ontworpen zodat bezoekers in één oogopslag zouden snappen wat op bepaalde plekken te zien was. Ook die liet Improve door RODI maken. “We vinden het prettig dat RODI dichtbij is. Daarnaast werkt RODI snel, het bedrijf geeft goede adviezen en alles gaat in vertrouwen. Geen offertes, maar je spreekt iets af en je komt het allebei na.”

Improve begon dertig jaar terug als bedrijf voor licht en geluid, maar doet inmiddels veel meer, zoals videoprojecties. “Bij evenementen, beurzen en congressen denken we samen met de klant wat die wil bereiken en hoe dat het beste kan.” Zie voor meer informatie www.improve.nl. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12