Afbeelding

Stanislascollege - Voelt zich thuis bij Rodi

vaste rubrieken

Editie: Week 3, Jaargang 23 |

DELFT – Het Stanislascollege heeft op de ramen van twee klaslokalen een speelse folie laten aanbrengen door RODI reclame & belettering.
De schitterende nieuwbouw van het Stanislascollege Westplantsoen heeft twee lokalen die grenzen aan het Wilhelminapark. “Prachtige lokalen”, zegt Carmen Sahadat, “maar de leerlingen werden nogal afgeleid door wat zich in het park afspeelt. Daarom besloten we de ramen voor de helft te laten afplakken met een speelse folie.”
Het Stanislascollege kwam via een omweg bij RODI Media zh terecht. “Hans Zonneveld van de HUBO Delft verwees ons naar RODI en ik mag zeggen dat we heel blij zijn met zijn advies. Normaal gesproken heb je nog wel eens te maken met wachttijden, maar bij RODI was alles binnen een week geregeld. Het opmeten, uitzoeken van een prettige folie èn het aanbrengen. Het ziet er echt heel mooi uit.”
Het Stanislascollege verzorgt voortgezet onderwijs voor veel leerlingen uit Delft en wijde omgeving.  Meer weten? Kijk dan op de website www.stanislascollege.nl of bel naar 015-7506050. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan www.rodimedia-zh.nl

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12