Afbeelding

Fysical Delfgauw Voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 22, Jaargang 23 |

Peter de Louw en Andrew van Fysical Delfgauw bij de bedrijfswagen.

DELFGAUW – Peter de Louw rijdt dagelijks meerdere keren op een neer tussen de twee vestigingen van Fysical, die in Delfgauw en Hillegersberg. Dus was het geen overbodige luxe z’n Mitsubishi Outlander te laten beletteren door RODI.


“We hebben onze bedrijfsnaam, het logo en onze kernpunten erop laten zetten”, vertelt de eigenaar van Fysical Delfgauw. “Die kernpunten zijn dat iedereen bij ons binnen 24 uur terecht kan voor fysiotherapie, dat we ruime openingstijden hebben en dat je hier kan werken aan actief herstel.” Iedereen is welkom om te komen trainen bij Fysical Delfgauw, maar het is geen sportschool. “We zijn meer een laagdrempelige club waar mensen veel persoonlijke aandacht krijgen en waar je met op maat gemaakte en persoonsgerichte voedingsschema’s en trainingen resultaten boekt.”


De Louw vindt de beletterde wagen er goed uit zien. “Ik had gevraagd het niet te schreeuwerig, maar chique te maken. Dat is wel gelukt. We doen al onze zaken bij RODI Media zh. Ik vind dat we bij RODI goed, snel en niet te ingewikkeld worden geholpen. Wat je vraagt dat krijg je.” Meer weten? Loop dan eens binnen bij Fysical Delfgauw aan het Gouden Rijderplein 20-21 of kijk op www.fysical.nl. Zie voor meer informatie over RODI Media zh www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12