Afbeelding

Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 9, Jaargang 23 |

Klus Wijs
DELFT – Klus Wijs, een nieuw bedrijf in kastwanden, schuifdeurkasten en zonwering waar je nu al niet meer omheen kunt. Het bedrijf is gevestigd aan de Wateringsevest 9, waar voorheen HUBO was te vinden. De nieuwe bestelbus is een gepast rijdend reclame-object.
Daar kun je niet omheen. De Renault Master, geleverd door Autohaag Zeeuw, is in opdracht van Wim van Leeuwen van Klus Wijs helemaal bestickerd en beletterd door RODI Media zh. “Een klus die wel aan dat bedrijf toevertrouwd was”, vindt Van Leeuwen. “Ik vind het een prachtig resultaat.”
Na eerst door verkoopadviseur Leo Rontberg geattendeerd te zijn op alle mogelijkheden binnen RODI Media zh, heeft Van Leeuwen zaken gedaan met Peter Jonker van de afdeling Reclame en Belettering. “Er is prima naar onze wensen geluisterd. Eigenlijk wilde mijn franchise-organisatie het per se zelf doen, maar ik wilde liever met een lokaal bedrijf op maat werken. Het resultaat past helemaal bij onze eigentijdse formule. Wat mij betreft was het op deze plaats, zo vlak bij de Spoorzone, hoog tijd voor iets nieuws.”
Mocht Klus Wijs het wagenpark nog eens uitbreiden, dan wordt RODI Media zh zeker weer ingeschakeld voor de belettering. Zie voor meer informatie www.kluswijs.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12