Afbeelding

Skippi Sneltransport Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 40, Jaargang 22 |

DELFT – Skippi Sneltransport heeft de nieuwste aanwinst van het bedrijf, een Mercedes Sprinter, onlangs laten beplakken door RODI reclame & belettering. De wagen is nu voorzien van bedrijfsgegevens en het logo met de karakteristieke kangoeroe.

“Het valt onze klanten ontzettend op, die vinden het heel erg leuk geworden”, zegt Peter Schipper, die samen met zijn broer Jeroen dertig jaar geleden begon met het koeriersbedrijf Skippi Sneltransport. De broers deden jarenlang naar tevredenheid zaken met Set Up Signing, het bedrijf van hun neef dat afgelopen jaar is samengegaan met RODI Media. “Ook nu zijn we weer heel tevreden. De bus is hartstikke mooi geworden en de prijs-kwaliteit is gewoon goed.”
Skippi Sneltransport verzorgt vanuit het Forepark in Den Haag uw pakketbezorging, spoed-vervoer, op- en overslag, maar ook distributie van goederen. Peter Schipper: “In Den Haag zeggen ze weleens: ‘Skippi doet het in een wippie’. We hebben al dertig jaar ervaring, zijn een erkend en gekwalificeerd koeriersbedrijf, hebben vervoersvergunningen en je spullen zijn bij ons verzekerd. Dankzij zenders in onze wagens weet je precies waar en hoe snel je pakket is.” Zie voor meer informatie www.skippi.nl of bel gratis naar 0800-3895854. Meer weten over RODI Media? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12