Afbeelding

Van den Bergh Rietdekkers Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 33, Jaargang 23 |

Eén van de bedrijfswagens, waarmee Van den Bergh Rietdekkers het hele land doorreist om de mooiste rieten daken aan te leggen of te onderhouden.

DELFGAUW – Van den Berg Rietdekkers heeft een nieuwe huisstijl. Die liet het Delfgauwse bedrijf onlangs door RODI reclame & belettering op drie bedrijfswagens aanbrengen.

“Dat liet ik in het verleden bij Set Up doen”, vertelt oprichter en eigenaar Wiebe van den Bergh. Nu dit bedrijf is samengegaan met RODI, is de geleverde kwaliteit nog even goed als voorheen, ervoer Van den Bergh. “De wagens zien er dankzij RODI weer prima uit. Leuke bijkomstigheid is dat Bram Rontberg van RODI Media voor onderhoud van z’n dak bij ons kwam. Dan vind ik ook dat ik die klant niet voorbij moet lopen als ik iets nodig heb.”

Van den Bergh Rietdekkers zorgt al zestien jaar voor het maken, vervangen en onderhouden van rieten daken. “Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van pannendaken tot rieten daken en beschikken over een goede timmerploeg. We kunnen daarom tegen klanten zeggen: wij regelen alles wat je wilt en voor dít bedrag.” Dat wordt gewaardeerd. Van dierenverblijven in Blijdorp tot de grootste villa’s in Wassenaar; Van den Bergh Rietdekkers maakte er al de mooiste daken. Zie voor meer informatie www.rietwerk.nl. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12