Afbeelding

De eerste verdieping Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 42, Jaargang 22 |

DELFT – ‘De eerste verdieping’ zit op twee prachtige locaties in de Delftse binnenstad, maar hun aanwezigheid aan het Achterom 1 viel niet erg op. Dus werd RODI reclame & belettering ingeschakeld om dit te veranderen.n


“We wilden meer laten zien wie we zijn”, zegt Selene de Jong – van Dam van De eerste verdieping. “Heel veel mensen weten nog niet dat je ook in Delft opleidingen Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werk kunt doen. Op deze opvallende plek moesten we ons gezicht wel laten zien!” Dus werd contact opgenomen met RODI. “We wilden graag een leverancier die van begin tot eind alles verzorgt, zodat het er strak en netjes uit komt te zien. We hadden goede berichten over RODI gehoord en na één belletje en een bezoek om de maten op te meten, zaten de stickers met een week op de ramen.” Het resultaat is helemaal naar wens. “We vinden het erg mooi geworden”, zegt Selene.
De eerste verdieping is een trainingsbureau op het gebied van onder meer NLP en Systemisch Werk. “Een mentale onderhoudsfabriek waar je meer kunt leren over het overwinnen van beperkingen, over het ontplooien van je talenten en bewustere communicatie”, legt Selene uit. Zie voor meer informatie de website www.1e-verdieping.nl of bel naar 015-2125125. Meer weten over RODI Media? Kijk dan eens op de website www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12