Afbeelding

Molotov Grafische Vormgeving Voelt zich thuis bij RODI!

vaste rubrieken

Editie: Week 11, Jaargang 23 |

DELFT – Het bedrijf Molotov Grafische Vormgeving uit Den Hoorn heeft onlangs markeringsborden en banieren ontworpen voor Kindercentrum ’t Kickertje in Den Hoorn en Schipluiden. Eigenaar Kees Jan Sloff liet deze borden en vlaggen vervolgens door RODI reclame & belettering vervaardigen.

“In het verleden liet ik zulke klussen uitvoeren door Set Up Signing”, vertelt Kees Jan Sloff. Dit bedrijf werd vorig jaar door RODI Media zh overgenomen. En daarmee veranderde voor de klant niet veel, ervoer Sloff. Hij kreeg veelal met dezelfde werknemers te maken. “En ik ben wederom tevreden over het geleverde werk, het is naar behoren uitgevoerd. Niks op aan te merken.”


Molotov Grafische Vormgeving is dagelijks vooral bezig met de vormgeving van drukwerk. En er is alle reden om juist voor zulke klussen Molotov in te schakelen, vertelt Sloff. “Omdat ik eigenwijs ben en mezelf inleef in het communicatieprobleem van de klant. Ik bijt me vast in een klus en haal er het beste uit, binnen de gegeven tijd en binnen het budget.”  Zie voor meer informatie de website www.molotov.nl of bel naar 015-2578164. Meer weten over RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12