Afbeelding

Vacutech Rijswijk - Voelt zich thuis bij RODI

vaste rubrieken

Editie: Week 26, Jaargang 23 |

De bedrijfswagen van Vacutech heeft dankzij RODI een nieuwe look.

DELFT – Vacutech is een toonaangevende onderneming op het vlak van vacuümtechniek en fijnmechanica. Voor het verfraaien van haar bedrijfswagen riep Vacutech de hulp in van RODI, toonaangevend op het vlak van reclame en belettering.

"Wij produceren en assembleren al ruim 30 jaar op het hoogste niveau op het gebied van vacuümtechniek en precisietechnologie producten voor diverse industrieën. Voor onze opdrachtgevers én voor onszelf geldt: alleen absolute precisie en de allerhoogste kwaliteit zijn goed genoeg", vertelt financieel directeur Kasper Vink van Vacutech, dat is gevestigd aan de Polakweg in Rijswijk.
"De totale bedrijfsuitstraling is gericht op ons hoge kwaliteitsniveau. Niet alleen de producten, maar ook het bedrijf zelf in alle facetten moet hieraan voldoen. Ergens voor komen rijden met een nette bedrijfsbus is dan een must."

Lof
Dankzij het vakmanschap van RODI ziet de bedrijfsbus van Vacutech eruit om door een ringetje te halen. "Zelfs de dealer van de bus had niets dan lof over hoe de bus eruit is komen te zien", meldt Vink tevreden.
Meer informatie over dit bedrijf vindt u op www.vacutech.nl. Meer weten over de diensten van RODI Media zh? Kijk dan op www.rodimedia-zh.nl.

Download de laatste krant!

Energieweg 3
2627 AP Delft

T: 015 - 214 39 12